Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Wednesday, February 29, 2012

Ayoh,mek,dan Harry Potter

Assalamualaikum
Hey,sy jumpa ini dalam timeline sy

Nie timeline Mak Zun-ke-beg.
Pandai2 je tukar.
Mentang2 FB dia punya.
ngade.ngade !



Saya : Ayoh2 nk duit lebih deh,,lps prekso uya nok g tgk wayey KL,,Harry Potter.deh2.
Ayah : tok soh lah..jimat gak yaa..suruh abe ja g bli pasar male cd heri poter tu.
Saya : aloo x remaja la ayoh nie.?? tgk wayey so karo jah.(smbil muncung)
Ayah : (buat2 sibuk merokok)
Saya : mek...!!...(berpaling ke arah ibuku)
Ibu : Hoooo.... pahtu balik lalu..
Saya : yesss !!ok mummy ai lebiu!
♥ moral: sayangilah ibu anda ♥
4011 ·  · 


Rindu arwah ayah. Skg nie klu xde duit,nk mintak kat sapa ek??
Mtk ngn mek? bukan ke duit mek tu dr duit ayh jgk?
huhu...


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Monday, February 27, 2012

Bogel Menuju Tuhan_Zahiril Adzim

Assalamualaikum

Akhirnya aku beli buku ini.SENDIRI. Tp ditemani ajib,iwe,imie,aza,dan kak yan. MPH,Mid Valley.
GUMBIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SANGATTTTTTTTTTTTTTT SANGATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT. heheheheeee.

bg aku,
laki nie hensem byk.
Baca sekali x faham kot apa yg dia cuba nak sampaikan.
Cuba baca.
dua kali.
tiga kali.
empat kali baca kalau x faham lg.
Sorry,sia sia saja anda beli buku ini
:)
Untuk awek dia.
hew.hew
Sooooooooooooooooooooo sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttt !!
sapa kenal Hanis?
sapa x knl ana rafali?


Dalam buku nie ada sajak dan catatan. Aku suka, suka. suka. 
serius suka. 
dua rius suka
tiga ratus enam blas rius suka. 
serius sukaaaaaaaaaaaa 

Ada tiga je lagi kat rak masa aku g beli semalam. selamat !!! klu lah lambat,mungkin dah habis :( 

aku beli 1
tinggal lg 2.
30 ringgit Malaysia utk senipis ini. hewww?
OK. dan ini pula petikan daripada kawan2 aku ttg aku,buku ini,dan penulis buku ini.
Razif : Loni ore duk gila Aaron aziz blako,,Mas minat dia nie?
Irwan : Mas minat hok pelik2 sokmooo
Azaniah : Fanatik dah Mas nie 

Nie dia aku semalam
x pndai ambil gmbr sendiri, so. mata ntah kemana.
separuh mata aku minat kata2 Zahiril.
Ohh Zahiril Adzim, ai labiu ! 

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Sunday, February 26, 2012

Update blog

Assalamualaikum
Dekat 2 bulan x update blog. Entry terakhir aku sebelum nie adalah tentang kehilangan,atau kematian. . aku terdetik nak ambik yg tu dr google is sbb aku teringat ayah yg sakit di rumah. Jujurnya,aku selalu terbayangkan apa akan jd pd hati aku jika ayh aku xde nnt. jd sbb tu aku baca siap2 ayt2 yg patut,agar aku ada sumber motivasi. Hmmmmm. Juga sbb aku rasa hubungan aku dgn someone ini tak dapat diselamatkan lg dah. hubungan apa? rapat. rapat je.
4 hari kemudian selepas entry itu,aku kehilangan ayah aku. My daddy,he passed away . Masa tu aku baru je balik kampung. Menikmati cuti semester ke 3. Aku sampai umah subuh,. Ayah aku pergi asar.
Ayah,smpai hati tinggal uya.
sampai hati. Dan lepas tu juga aku mmg xmau dihubungi someone itu. I dont need u. i need my daddy back ! if u love me,give me back my daddy ! Find him ! find him to prove me your love.


sampai hatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .
al fatihah..

mari baca sama2 saya.
Hari nie hari ke 41 arwah ayh..
he left me. he left me..

Terima kasih....

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts