Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Tuesday, May 29, 2012

Teater SETERU

Assalamualaikum

Last night i pergi tgk teater SETERU. 8.30 malam di Panggung Budaya, Fakulti Seni dan Muzik UPSI.

 

Sy telah memaksa Yon@Kala Bulan Sunyi untuk menemani sy memandangkan kawan2 lain busy nak study. Heheh. Tq yon. Sorry kalau u penat lyn i tp sabar je lah k. Kata best fren forever kan. Hee. Kali nie pun lambat jugak masuk dalam panggung sbb si budak bertuah nie ajak jalan-jalan dulu sambil minum air tin sambil berjalan. Elok perangai # 

  Mengisahkan dua pasang suami isteri yang miskin tinggal di setinggan. Si suami dua2 gangsta gitewww. ada kawasan masing2. Junoh dengan Mat Jain/Jaid/Jais. x sure. Mereka bermusuhan.Kata gansta..kan. Isteri Jaid Siah,Isteri Junoh Lijah. Mereka berebut anak. Sengit mereka bertikam lidah. Mereka memuji suami masing2,so sweet. Sama juga dengan Junoh dan Jaid. Masing2 sayang pada isteri. So sweet. 
Eeeeee malasnya nak tulis.

Rupa2nya anak itu tak ada pun. Buaian itu kosong saja. Rupanya2 anak yang Siah pegang tu khayalan Siah semata2.. anak mereka dah tak de. Mati.. Siah meroyan semata2. Tp mungkin sbb suami dia syg sgt dekat Siah,dia lyn saja gila si siah tu. So sweet. Tp lama2 mereka sepakat selepas berlaku pergaduhan,pertumpahan darah bagai, - tp xde la darah, mereka sepakat untuk terus terang untuk memberitahu Siah bahawa anak mereka dah tak ada.. 
Blablablablabla,

Siah mati bunuh diri selepas dia bunuh orang kanan Junoh yang kononya mencuri buai tersebut. Padahal dalam buai tu sebenarnya duit hasil rompakan Junoh dengan Jaid. 

Actually cite nie best,tp i malas nak tulis.Jadi nampak macam tak best tak? Hewhew. Xpela.. yg pasti i ingat citer dia mcm mana. Rasa sayu saja bila cite pasal suami isteri.. anak.. u all rasa x apa yg i rasa? huuuu. 
 

YON. Muahahaha.
 


 

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Saturday, May 26, 2012

Teater lagi

Assalamualaikum

5 hari lepas i pegi tgk teater. Kwn  blakon.


Start kul 8.30 mlm tp i sampai kul 9. Sebabnye ada dinner dgn produksi reality group. Hmmmm. jd i terlepas perfomance kwn i,Adam untuk persembahan yg bertajuk Mask. Tapi xpelah,sbb Adam ada lg 1 part yg bertajuk The Umbrella. Good job friend, well done ! 

3 dara terbang ke bulan,best sgt2. sweet. mereka tgk bintang, mereka nak jadi bintang. bintang kejora,bintang kecil,mcm2lah. mereka nampak mak. mereka nampak orang2 yg mereka syg di bintang2 itu.

Lucu,dan rasa nak nangis pun ada. betapa budak2,kalau dah ke dunia fantasi, mereka akan betul2 sampai. Mereka pegi ke bulan,naik rakit,pegi jumpa mak bulan. sbb nak mintak mak bulan supaya jangan lahirkan anak bulan, kerana mereka tidak mahu hari raya. Kan kalau kita nak raya,kite tgk anak bulan kan? So sweet 3 dara itu,pakai bju tidur.. pegang teddy bear. Heee. Ok kemudian mak bulan x penuhi permintaan mereka. Jadi mereka sedih. sedih2 nangis. mereka nangis kuat2,kononya nak bagi air mata dorang jatuh ke bumi,biar hujan lebat. Jalan cerita unik, kemudian mereka tua.. mereka bercerita,,apa yg terjadi pada mereka... 
sorang sakit 
sorang dicabul lelaki yg disayangi
sorang berjaya dan meninggalkan yg lagi dua.mati jatuh kapal terbang.

Mereka bercerita semasa mereka dah mati. mereka jumpa balik masa dah mati. 
Mati..

Lagi 1 yg best, kareografi yg mempersembahkan masalah mental dalam kalangan masyarakat. X de skrip,hny pergerakan, macam2 orang mental,macam2 tingkah laku. macam2 gaya. Masing2 menari, kehulu kehilir.. bila smpai muzik yg ditetapkan, mereka buat pergerakan yg sama. Cantik, kemas. menjadi.. Kemudian gila balik mengikut irama... susah nak perhatikan satu persatu. setiap orang bwk watak masing2 dalam pergerakan mereka.. ada pegang baby..meroyan kot. ada yg rambut menggerbang.. ada lelaki nak jadi pempuan.. ada makcik2..ada yg tradisional gila.. heeeee... mental.. itulah yg cuba nak disampaikan. 

The Umbrella. Pasal wanita yang dipinggirkan. Ada seorang wanita berbaju kurung yang mukanya sedih sgt. sampai perasaan sedih itu dihati audiens. berpayung.. kemudian keluar lagi orang2 ramai dgn pelbagai watak masing2.. Adam watak org bz kot. handphone kat telinga je. tak de sapa peduli satu sama lain.. xde sapa2. then kuar lg wanita yg tidak berpayung, merayu2 merintih2 pada org yg ramai itu.. walaupun xde suara, tapi faham2 lah apa yg dia cuba nak smpaikan... i rasa wanita nie adalah wanita yg utama tadi. kira macam itulah dia,, yg dipinggirkan..
Mat Derih Bachok.  -Bachok tu nama tempat di Kelantan tau.
Aaaaa yg nie i suka. pasal pergh kecek klate doe ! hehehee. x sangka,ada jgk la skrip mmg kelantan.. cina yg duk blakang kami masa tu duk speaking,dia kata dia tak faham semua sbb bahasa kelantan... xpe2. i faham. haha. mat derih ore bachok,ore debea kg bachok. keje nelayan. ada mok. tak dop ayoh. ayoh dia tinggal dia masa dia kecik lg. dia tak kenal ayh dia. umo 14 tahun dia g enjoy golok,dan dilucutkan terunanya. Lepas tu dia jadi tauke pusat pelacuran.. dia tembak mati ayh dia di pusat pelacuran tu. dia sedih sbb dia x smpat tny knp ayh dia tinggalkan dia ngn mak dia dulu. Sekian ringkasan dari saya. saya dah penat. hehe. 

****** Pip cian,masa scene org mental tu, org gila mai kat dia hahaa jenguk muka dia dekat2. mesti pip cuak masa tu. kui3. pika  pun sama... i jauh sikit,kerusi ketiga. depa duk tepi. Heheeheee.
Sebelum pulang pelakon2 teater tu turun salam ngn audiens n say thank u a lot, they are all talented. 
thank u. 


Depan pintu masuk

Sebelum pulang kami juga bergambar dengan hantu pocong ngn nenek kebayan yang sedang buat promosi teater mereka 30 mei nanti. InsyaAllah kami nak g tengok jugak !
 
tiket Hanturisme
Yaaaa. i duk jauh sikit ngn pocong nnt kena badi.hihihii
**********************************

28 mei nie tengok teater SETERU i plak  ! tiket dah ada :)


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Friday, May 25, 2012

Who's that girl? Alexandra Potter

Assalamualaikum

Memandangkan semua assignment telah pun selesai dan tiada lagi penambahan tugasan,maka dengan ini adalah sedikit masa untuk i baca novel. Walaupun i tahu ia takkan habis dalam waktu terdekat ini,tapi at least i ada masa nak baca juga. Ye.
Novel yg i pilih untuk baca sebelum menjelangnya final exam kali ini adalah...bertajuk ;

"Siapakah gadis itu?''

 Okay ini muka depan novel terbabit dengan barisan gigi
serta lobang hidung

 tanpa barisan gigi dan masih besertakan lobang hidung lagi.

 Manakala yang ini seolah-olah muka  pembaca yang ingin ditonjolkan,
bukan novel tersebut.

 Baik. motif lengan bak lidi?

Td muka depan kan.
skg muka belakang dengan kornea mata

 muka belakang tanpa kornea mata.

Memandangkan saya baru baca dalam 40 muka surat, saya tak leh nak bgtw lebih2 lagi. Surprise cerita nie.Tp serba sedikit,buku nie pasal .............. kalau diberi peluang undur pd masa u muda kembali,,apa yang u nak bagitau pada diri u masa tu dengan kebijaksanaan yg u ada skg?


Kalau macam Charlotte Merryweather dalam cite nie,dia kalau boleh muda lagi,dia akan ;

  • Pakai pelindung matahari
  • Tak nak beri si bodoh tu nombor telefon dia
  • Tak nak lepaskan lelaki itu
  • **dan lain2 malas nak translate.
Memandangkan skg saya xtau cite dia mcm mana sy rasa si  Charlotte Merryweather nie mesti dah tua and dia ada beberapa perkara yg dia menyesal. Macam mungkin skg dia punya kulit berkedut gila2 sbb masa muda2 dulu dia malas nak pakai sunscreen. ye tak? mungkin juga dia telah terpilih utk menerima lelaki yang salah dan telah TERreject lelaki yg betul utk dia. DAN ATAU sebagainya.. Hehee.... nnt lah saya baca dulu. Sbb skg nie baru duk part dia bahagia dgn lelaki yg bernama Miles,. hidup dia okay saja. Sama2 kita nantikan.

DAN kalau saya..
Kalau saya plak diberikan pilihan..
saya nak undur pada 4 tahun yg lepas.
Banyak benda sy nak betulkan kalau boleh. macam ;
  • Tak nak kapel dgn LaLa - Sakit putus cinta tak boleh lupa.
  • Nasihatkan adik belajar betul2 - tak nak garang2
  • Tak nak tido lewat masa musim study STPM - Mata lebam badan kurus,susah nak okaykan balik!
  • Nak jaga kulit muka - parut jerawat ada smpai skg !!
  • Bagitaw family pasal pembedahan buang tumor. - One day mak akn nampak parutnya, dan pd masa tu aku nak jawab apa??? aaaaaaaaaaaaaaaaaaa terlambat sudah ! 


Gambar koya sorang2 diambil semasa
sedang menunggu ketibaan seorang kawan
untuk ke  KFC. hehe.

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Wednesday, May 23, 2012

Fashion show - Sportswears 2012

Assalamualaikum

2 hari lepas i join fashion show lagi. Tp kali nie i bukan model lg lah, sbb tema pakaian kali nie sukan untuk lelaki.


Butang bukan sebarang butang
Butang dari luar negeri
Datang bukan sebarang datang 
Datang ada kerja diberi
*perlu ke pantun? haha
Kwn minta tolong i handle 1 tugas nie, so i on aje la sbb dia kata ada sijil.. lgpun klu i xde keje pun i akan dtg jugak fashion show nie sbb bbff-(boy best friend forever) saya jd model kali nie. Yon  . Jadi sbg bbff of kos la i kena ada ngn budak nih. Malas ke rajin ke, kan.. mmg keje i laaa teman budak nih. Grrrr. Haha jgn mrh Yon ;p

Tag saya cantik kan :)
Oh, sijil orang lain buat. Saya handle cenderahati saja.

Tugas i ek,mula2 i kena bagi goodies bag/gift bag kat tetamu terawal,kat VIP,kat budak2 sekolah yg datang bt lawatan dan  tmasuk yg buat persembahan silat. Pheww penat jugak keje mcm nie. P mai p mai tang tu. Lepas setel tu i pun duduk2 la tgk show. Duk depan skali you. Apa yg best feshen show kali nie ialah muzik nye yg gempak. biasalah,utk lelaki. sukan plak tu. *cehh itu je yg ak nmpk.muzik.
Xde la. jujurnya i kagum dgn pereka2 feshen muda jurusan ekonomi rumah tangga nie. Hebat doe !! Pakaian mcm beli kat kedai je.

Then dekat2 nak abis show i ready untuk jd gadis pengangkat dulang plak. Bg hadiah dan bunga kepada pemenang n vip2. Tugas yg nie i malu2 sikit, sbb yela kena duk atas pentas,sebelah VIP n lecturer depa utk bg hadiah n bunga2. Hua.
 Heheeeee. gadis bunga ros merah

 Mmg annoying byk lah gmbr nie sbb kena crop 
pasal mulut macam itik.
Sblum org kata bajet kiut,baik tunjuk bunga je lah hahak.


Okay lah. tgk gambar lg nak?

Sebelum bermula show.
 Sy dgn Nadira. Pereka Fesyen pakaian sukan - wushu.

 Dia berbakat orangnya. Dan stylo jugak. 
Nama pun budak fesyen kot.

 Saya,Nadira,dan Atin juga AJK sama mcm saya

*************************************
 Model2 selepas siap berpakaian,
dimekapkan ala kadar.
depa xmau over2. sbb depa maskulin,bukan jenis adik2. haha

 see?? putih x, putih x? haha

Okay then ini ada beberapa keping gambar. Nak upload semua tak larat aih.

Pakaian sukan bowling. Tahniah Yon ! :)
Sukan permotoran. Baju nie la juara. :) smart kan,
Penunggang kuda
Wushu.Oh pokbe,-yg terkedepan sekali.bgus,teruskan usaha.
Formula F1
Ini pula persembahan silat-selingan daripada pelajar sekolah
Golf
Bergambar dgn model yg terdiri drpd kwn2 sendiri nih sebelum kami pulang.

Dengan ini saya maklumkan
 bahawa ini kali kedua 
saya pakai baju
maxi dress !! Haha
Rasa sgt perempuan dan sgt geli. Kui3.

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Monday, May 21, 2012

Tiada lagi assignment ku. uuu uuu...

Assalamualaikum

Kalau boleh,tak nak bangun lg...tp dah terbangun sbb roomate.Heheheee. 
Tak pe lah,semalam tidur yg berkualiti.. :) xde gangguan.
Hari nie selasa.Sepatutnya ada kelas kul 10 nanti. Tp memandangkan dah abis belajar,lect tamatkan kuliah..so bg masa kami utk study 2P utk final nnti. Yessssssssssssssssssssssssss. Sayang Azli. eh bukan,Encik Azli. Yg suka pakai seluar ketat. Apa ingt Justin Bieber? 

So,kelas hari nie akan mula pada 12 tengahari..
then,lab. aaaaa x suka makmal. tiap minggu kena bwk masalah utk buat sesi kaunseling. -Xde masalah pun kena bg jgk masalah. 
Aaaaaaa tiap minggu kena jd kaunselor. xde mood pun terpaksa bertindak sbg kaunselor. 
Ini adalah pelajaran. 

Selepas hari sabtu lepas,hidup i aman,lega, sbb assignment semua dah submit. Alhamdulillah... jadi dah boleh la study utk final. tp i tak mula lagi.. x berapa nak rajin lagi. 

Jadi, Ahad lepas i tlh menghabiskan hujung minggu i dgn berkualiti. Tidur,rehat,dan makan2.
Keluar dgn Zura,suzie,n pika.
lepas tu pegi sorang2 rehearsal fashion show sportswear,
tugas i senang saja. mula2 jd goodies girl, bagi goodies bag kat org ramai, n bila dah nk abis show,jd penyampai bunga n hadiah. Alamak kena naik pentas. malu ^^
Yg rajin sgt nak dtg rehearsal nie bukan apa,sbb dah jnj ngn kwn nak g pekan.Sebelum itu dia kena habiskan  rehearsal utk fashion show tu.

 Ahad rehearsal
Isnin show. hoh

Dan sebenarnya i dipaksa utk dtg teman dia. Hmmmm,,mmg dia nie selalu paksa2. haha. tp x pernah pun kisah dia nak paksa ke,nak heret ke, sbb kami BFF. mmg tugas i la kot teman dia buat apa2. Teater,tarian,mmg muka i akn ada. menyampah ! Hahaha. Tp kali nie ok la sikit sbb fashion show kali nie i pun terlibat sama kan. huaaaaaaaa.
Lepas tu curi2 keluar dr rehearsal tu  pegi KFC lepas karaoke. Cuba menu KFC yg baru.  

 Taraaaaaaaaaa!!


Pokkits
Ya.Meja nombor 4. sila hantarkan pesanan lain bangak2 sikit sbb kami lapar.
bangak means - cepat2. kelantan bohh

Hik hik hik. dah la nama kiut,saiz pun kiut, nak kata saiz kanak2, dewasa pun bg yang nie jugak. Kikiki. Tergelak tergedik aihh ngn kwn tu pasal pokkits nie. Dia tny akak kt cashier tu knp nama pokkits, tp akak tu x dengar... huhu. Pokkits pun Pokkits lah.. jnj blh mkn. Actually benda alah nie macam twister je pun.. yg biasa kita makan tu. 

Malam kitorang balik,jalan kaki dr pintu belakang UPSI. Saja mengade. Jauh lebih seronok, waktu2 berkualiti bersama sahabat. kan?

Lalu depan Dewan Rahman Talib-DRT. Yup malam nie ada ladies night. Ada jgk niat i nak pergi berhibur kat DRT nie sbnrnya. Apa kata kalau main masuk je,mesti kawan2 ada kt dalam. Sekali....... dr jauh ku lihat awek2 kat luar DRT tu sume pakai jubah n tudung labuh. Ok bye ! Malu aihh nak masuk dekat. Kite pakai skinny blue jeans louis ngn blouse rimau rimau ah. Kikikiki. Ada hati nak tgk ladies night ea? So balik2, tgk poster. 

 Pendidikan Islam,Puteri Arab,dan Muslimah. 
I saje je gedik2 nak g.. sbb free kan. Lgpun bila lg nk ber-all-ladies.
syokk sikit. tp xpelah,xde rezeki,xleh main singgah2. x ikut tema,malu kok ram. hahaa

Jadi i pulang ke rumah.
Gembira menyambut hari2 yg mendatang tanpa assignment. 
Tidur lena.


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Air puas hati.

Assalamualaikum

Baru nie dinner kat Pizza Hut. Pizza apa dah mkn,lupa dah. Air ingat,

Tropiccana Apple Twister.

Sedap. Sedap mcm syg nk minum.. 
 hok depan skali
Okay 2 orang mkn tp air mestilah lebih. Heeee.




Jom g pizza weekend nie jom?
Sapa2 nak belanja Rara boleh PM ye.
haha.

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Ianya mmg menyebalkan

Assalamualaikum

Ianya mmg menyebalkan bila org suka nak paksa2 kita mekap,biar kita cantik dgn palsunya.
Ianya mmg menyebalkan bila baju sendat kite jd longgar sbb baju tu dilasakkan oleh org yg tidak sekurus kita.
Ianya mmg menyebalkan bila org byk bual time kite rasa kita nk rest dr cerita ceritut.
Sebal.
X cantik tak pe...
bukan hodoh pun... hehe..

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Thursday, May 17, 2012

Ayah ! I learn more

Assalamualaikum

Of course la bila i call my dad. ''Ayah'' , he would not answer to me. As he had gone.. already.. already... sometimes i accepted that. 
Sometimes, i am not. 
I can't pretending everything is okay without him.
I can make it okay even without him. 
Cuz i am alive.

Hari nie ada kawan buat lawak. tp x sure lah lawak ke tidak. tp sweet la. sweet sgt.
Dia cakap dia ayah saya. 
Bila saya panggil dia ''ayah''
dia jawab ''iya''


Hey ! Ayah 
I'm about to cry. But i'm not going to cry tonight.. 
Al fatihah.
Al fatihah..
Al fatihah
When i call my late daddy 
ayah
and if someone else answer me,
It just a word. 
When i miss my daddy, he will hear me, inside my deep soul. 
Cuz Islam teaches me this life is only a test or trial for everyone. 

I  must come more to know my Creator, Sustainer and Ultimate Judge. I must learn to more  believe in Him, thank Him, praise Him, honor Him and worship Him, alone without any partners from His Creation. I must learn more about His Messengers and Prophets, peace be upon them, and the message with which they were all sent. I must learn more the Word of God as was directly revealed, preserved and memorized and passed down by memory throughout all the generations of Muslims to the present day.

Those who are in search of truth like me now, having open minds and hearts will recognize this as a message in truth and sincerity. Open our heart and our mind now and ask the Almighty God of the Universe -Allah to guide us now to His True Way. And then be ready to accept our true purpose in life.


 Look daddy ! 
I ate giant size of keropok @ Terengganu,
wearing yellow ribbon
and i'm still ugly-like 
Hee hee

Say u miss me too,daddy !! 
With Loves,
~Uya~



Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Tuesday, May 15, 2012

Selamat hari cikgu :)

Assalamualaikum
Selamat hari guru cikgu !


Sekarang i semester 4 tahun 2 UPSI.
Semester 7 i akan praktikal.. di sekolah.. mybe area Negeri Perak nie sbb batch kami2 sikit saja..
Ummm....
Mulai sem 7 nnt sy akan bt perubahan dari segi style pemakaian. I will see.. n i'm promise ! :)

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Monday, May 14, 2012

Facebook saya kena hack

Assalamualaikum

Kuba laaaaa ! (Kerbau laaaaaa!) sapo laaaaaa hack fb sayooooooooooooo . tulis mengarut !   buat malu muka i ja.. xpa2. sabar ! huhuhuhuuhu. 
I dah call Wan tadi tny how to cope with that, he told me that i should deactivate my facebook for a day maybe. Cuz he will help me with that, he wanna do something at somewhere.. somehow...cuz  well i dont know, he knew better about this. So now i'm going to wait for tomorrow. yah yah yah tomorrow never die 



Lida kiri : Yg terbaca status mengarut tadi
Pika kanan : yg tukang gelak. ok fineeeeee
I mangsa hack. 
ingat gula2 hack ke nak hacks-hacks

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Monday, May 7, 2012

Hari Ini

Assalamualaikum

1. Cuti dah habis..Ari nie ada kelas dah. Akan bz mcm selalu.
2. Bgun lambat.. sbb tido x berkualiti.. ada org main miskol2 time tido. ada org msg2 time tido.
(xleh silent,kunci jam)
3. My friends n i ponteng kelas BM sbb keengganan bas n kesesakan jalan raya ke kampus baru. Konvokesyen,
4. Makan nasi kerabu daging. Kenyang 2 hari
5. Beli beli di gerai2 pesta konvokesyen . Beli tudung obama lagiiii..
6. Assignment nak hantar esok : Folio kerjaya,Esei dadah,kerjaya silang budaya,slide n esok/lusa present kerjaya.
7. Discussion 2p pukul 5 ptg nie
8. Meeting pandu puteri kul 8.30 malam nie.


Tudung nie yg beli td. tp warna hitam+pink muda.
Tudung Obama..mcm la Obama pakai tudung !? :))

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Sunday, May 6, 2012

To-do-list- minggu ini dan minggu depan

Assalamualaikum

Alhamdulillah dah setel kerja2 yg perlu dilakukan dalam kumpulan di Kolej Harun Aminurrashid. Dah dua malam tido sini. Malam pertama i got tidur yg tidak berkualiti but last night i got the quality one. With that qualitity la i can woke up quite early without any force-self in my body. Without. So this is what we call, fresh.
This afternoon mybe i wanna get back to my home at Bahtera Terrace. Well,tomorow and the day before pun i ada balik but just to take my clothes and cook some vegetables and bring it to my friends here. KHAR. My kentang masak telur was very sedap. Hihihihiii. Aku x pernah dapat A utk bahasa inggeris, so bila aku speaking mcm ni la bunyinyaaa. haha :)

Ohh ya. my list. my things to do after this.

1. Kemas kini dokumen dalam libraries laptop.Delate yg mana x perlu.
2. Buat laporan makmal buku log.
3. But forum online 2P
4. Copy paste minit mesyuarat pandu puteri dalam group
5. Update dgn Zira n Kak tia perkembangan report 2P
6. Siapkan folio kerjaya Dr SS individu
7. Update blog career to you
8. Kemaskan assignment esei dadah
9. Slide seni mengarang bila kena buat
10. Kemaskan folio 2P- buh bahan2.
11. Minta kembali buku log pandu puteri yg dipinjamkan pd Nora and dah boleh mula buat.
12. Beli board untuk AJK media dan publisiti. Claim duit dgn bendahari?
13. Selasa (esok) Jumpa dengan Farah kat E-Learning bayar duit pandu puteri. 50 ++
14. Kajian kes sesi kaunseling individu.
15. X terlintas lagi setakat nie


 budak UPSI  
60% Assignment + Coursework dan 40% Final Exam. 
Go baby go ! 
:)





Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts