Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Wednesday, October 10, 2012

Rupa-rupanya topeng itu kena ada

Assalamualaikum

Rupa-rupanya ada baaaaaaaaaaaaanyak benda yg kita boleh buat kalau kita x tido balik lepas subuh. Means,, bangun awal pagi.
Contohnya mcm saya...
1. Buat teh o panas
2. Stalk blog BSA - Bicara Sama Awan . Buku dia dah siappppp !
3. Sapu lantai bilik tanpa peluh
4. Sapu lantai dapur tanpa tersepak housemates lain
5. Cuci kuali sambil dengar lagu Justin Bieber
6. Masak nasi untuk makan balik kelas petang nanti
7. Makan roti sandwich berjemkan strawberi yg x sedap
8. Fikir mcm mana nak update pasal contest INI sbb aku sendiri pun x nak.

Hufffff. Semua itu dilakukan dengan semulajadi & tanpa tergesa2. Hewhew.

Esok saya dan rakan seperjuangan 4 org lagi akan bertolak ke Shah Alam pulak. *Waaa every weekend outstation. Duit semua tu,duit* Untuk satu program kepada budak2 sekolah agama. Nebes i... x pernah berkomunikasi dengan komuniti mcm nie. Lain tau,lain ! Siap ramai budak tahfiz lagi.. Pengetua sekolah mereka dah pesan awal2 dah..mcm2 pesan. So yg dah sopan nie,sopankan lagi :) Wawawawa x sabar la pulak..pengalaman baru lagi. Semoga saya dapat bukak topeng MASTURA RARA kepada topeng FASI KAK MAS nnt k?
Topeng itu penting. Kita bukan nak hipokrit,kita nak serba boleh dan ikut keadaan di mana bumi dipijak,disitu langit dijunjung. hmm,pasal topeng2 nie semua kita orang belajar dlm 1 subjek kaunseling. Masa sem 2 kot. Means sy x pandai2 ok.. teori nie. teori.

Sapa boleh pinjamkan saya tudung yg sesuai? Sy nak budak2 perempuan tu nanti tahu bahawa bukan dia orang saje blh pakai tudung labuh.Sy pun boleh! kikikiki :) *dakkk2.gurau je. Tp mmg pun. Pengetua suh pakai labuh2.

Ah itu saja utk pagi nie... Nak buat keje sikit.Sikit pun jadi la ~ .. Salam pagi, Rara.


Lepas 2 tahun nnt saya akan pastikan bila u all tgk i nie, u all dah tahu yg i nie kaunselor. Ihikk ^^ bg saya masa ok.

Apa yang membezakan saya dgn bakal2 kaunselor yg lain adalah saya nie kiut sikit. Dorang kiut byk. Haa.



Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Post a Comment

Popular Posts