Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Friday, November 30, 2012

Aku rindu

Assalamualaikum

Setiap kemarahan yang terpacul,
setiap herdik yang timbul,
setiap garangnya kata,
setiap bengisnya suara,
percayalah,

Yakinlah itu juara lagu rindunya aku

Sebabnya tika itu aku sedang rindu.
Aku marah yang menunjukkan kau salah, yang kau rasa hiba.
Yang bikin kau tunduk dengan kelalaian kau.
Yang bikin kau hampa kerana tidak menepati permintaan perhubungan.

Aku tak mampu menulis puisi cinta buat kau,

Kerana aku bukan Yuna 
Walau aku rindu
kerana hebatnya kasih kau,
Aku tenggelam dengan perkataan ku sendiri.
Tidak ada satu perkataan pun yang mampu menggambarkan hebatnya kasih.

dan saat ini kau tiada dalam angan, aku lemah menagih kewujudanmu.

Semata-mata aku rindu

Kembali, please.
Aku rindu.




Loves, Rara cun  here

Edited from Zahiril Adzim's



Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Wednesday, November 28, 2012

Jadual Final Exam Rara

Assalamualaikum
Alhamdulillah dah keluar.. :)

CodeDescDateTimeVenueSeat
1KKP3053Pengurusan dan Konsultasi Kaunseling Sekolah31/12/201209:00 AMB09-0-BK0126
2KKG3023Kelompok Kaunseling02/01/201309:00 AMB03-3-BK0943
3KKS3033Kaunseling Pelbagai Budaya03/01/201309:00 AMB10-0-BK0176
4BML3043Fonetik dan Fonologi Bahasa Melayu04/01/201309:00 AMDewan Besar UPSI136
5BML3053Morfologi Bahasa Melayu05/01/201309:00 AMSITC366







Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Ruang imaginasi aku sendiri

Assalamualaikum


Helaian demi helaian aku semak dan baca semula 'aku yang dahulu'. Yang dahulu yang ternyatanya dalam tempoh hari - hari tidak berwarna, penuh rabak dan pedih. Tapi percaya atau tidak, aku tak mungkin dapat menyatakan apa yang aku rasa hari ini ke atas kertas seperti yang pernah aku lakukan. 

Aku sedar bahawa dahulu aku hidup dalam ruang imaginasi aku sendiri. Yang sebenarnya dimiliki setiap orang. Sebuah ruang yang aku panggil ruang infiniti tidak bergraviti, yang mana ruang itulah yang mengajar siapa diri kita hari ini. 

Ruang untuk kita kenali diri kita, ruang untuk kita selongkar apa fungsi diri, ruang yang telah banyak mengajar kita tentang hidup. 

Kerana setiap kali kita bertanyakan siapa nama kita pun, kita akan memasuki ruang itu. Apatah lagi bertanya pada diri sendiri tentang apa yang hendak kita lakukan, apa yang telah kita lakukan. Pendek kata, 

setiap kali kita berfikir, kita berada di dalam ruang itu. Itulah dunia kita yang lagi satu .

Hari ini aku tak yakin aku punya lagi ruang yang mewah seperti dulu. Hari ini pada aku sudah lain, usia sudah meningkat yang menolak aku untuk bertanyakan soalan - soalan fasa yang baru. Yang bertanggungjawab. Sama sekali tidak sama. Dengan tuntutan kerjaya yang menghimpit aku setiap hari. Tapi malam ini, aku kembali ke ruang itu lagi dan mengharapkan..

Agar kembalikan ruang itu...


Zahiril Adzim

Apabila jasad dan roh
tidak mahu berpadu.



Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Tuesday, November 27, 2012

Firdaus Norjaya Photography

Assalamualaikum

Public holiday yg lepas, (dah lama u) bersamaan dgn hari Deepavali,,sy dan peneman setia-Atin *i love u* dah pun ke KL untuk berdating dgn BFF saya dr kg yakni Love Patzzi  aka sy panggil Nisa. :) Tp citer dating dgn girlfriends tu saya update nnt ea. Ingtkan tau. And for those yg mana ada girlfriends jugak,sila klik SINI dan lihat something ehem-ehem. Huaaa :) 

So ceritanya,memandangkan dah alang2 ke KL, 1 pertemuan diadakan bersama photoghrapher sifuuu *tunjuk ajar ku siput sedutt sruttttttttt* __Firdaus yang mana telah sekian lama menunggu kedatangan patik ke sana bersama paluan kompang kepak kepak kepum cikebum2 untuk men''shoot'' patik. Ewahh.

So malam nie nak citer pasal saya berphotoshoot dgn abe photogh nie dulu ea. 
.....Memperkenalkan.....

yg tgh2 op kos.
Selamat menonton ..
Atin mengasah bakat | Firdaus merakam bakat | Rara mensepoilkan bakat *ehh
Lokasi : Bukit Bintang
Bangunan terbiar/Parkir bergraffiti hip hop
* kemain la masuk dalam,menempuh liku2 hidup melalui  pagar rosak + semak + becak tgk2? Hufff. Ada je pintu depan. Elok je tersengih ^__^ 

The some of d'gambars...
Kurus. 70% suka. 
Gears: D7000 | 50mm 1.8D 
Editing in: Lightroom 4 | Photoshop CS6
Exif: f/1.8 | 1/160 sec | ISO 100


Gears: D7000 | 50mm 1.8D 
Editing in: Lightroom 4 | Photoshop CS6
Exif: f/1.8 | 1/160 sec | ISO 100

I like this pose. I like my finger. 
Gears: D7000 | 50mm 1.8D 
Editing in: Lightroom 4 | Photoshop CS6
Exif: f/1.8 | 1/160 sec | ISO 100



Gears: D7000 | 50mm 1.8D 
Editing in: Lightroom 4 | Photoshop CS6
Exif: f/1.8 | 1/160 sec | ISO 100

Saya suka gmbr2 dia sbb sharp,clean and clear, kaler sgt menyerlah, angle cantik, dan sebagainya *yg sy x reti nak sebut Sesuai la dgn saya2 yg ala2 saya nie. Annn. Annn. Sapa2 lagi yg suka boleh lah LIKE page Firdaus ea. Support ore kelate kato... :) Bekerjasama dgn Daus nie mudah,dia profesional dan sentiasa sudi memberi tunjuk ajar kalau kite x tahu nak buat muka apa lg dah. Sapa2 nak belajar lebih lg boleh lah contact dia tau? tau?


Mau x nak like? Dia pernah shoot ramai artis tau. Setakat Lisa Surrihani tu alah kacang je. 
Dia angkat kamre,Lisa terus pose. x byk ckp..
tu baru Lisa Surihani.. yg lain2? Ada lg..Awak2 sume tgk la sendiri ea. Godek2 secara sopan gitu page dia...tau? tau?
Tak lama lagi mudah-mudahan laa dia ada can shoot Maya Karin lak kan? Gojes ngat Maya dalam filem terbaru INI  *Yg tajuk dia setan2 tu. Hehe.

Sekian saja dari saya,kita berjumpa lagi di hari dan waktu yg ntah bila,bila2 masa ehek 

...............................................................PESANAN PENAJA.........................................................

Ada benda lagi CUN selain awek ! Lihat SINI untuk bandingkan mana lg cun? 
Penaja pesan awal2 ea, yg  INI  seksi sikit. Eh bukan sikit,tp byk ! +,+
Mana2 photogh nak ajak saya ke SUNWAY LAGOON, silakan silakan. 

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Sunday, November 25, 2012

Lenguh kesat air matanya

Assalamualaikum

Aku nangis..
Aku dah kesat air mata tp ada lg yg turun.
aku kesat lg..
tp turun lg..
rasa basah jari aku.. dan belakang tapak tgn aku...
aku lenguh lap lap
aku biar... air mata jatuh tenang-tenang turun sampai dagu...
dan berakhir di muara rasa..
aku lap lagi,lalu aku angkat lutut dan aku peluk..
mcm aku peluk hati ini supaya tidak di sakiti lagi...
sudah-sudahlah lukakan hati ini lagi....

aku pandang awal perkenalan...
aku nampak semyuman aku..senyuman aku yang manis gila babi dulu.
aku nak ulang kegilaan tu..tp untuk apa...

kalau betul apa yg dikata..mana buktinya?
kalau xde buktinya..apa tanda2nya..
kalau tanda2nya tak menjelma..
x kan kau tak rasa..
apa yg patutnya kau rasa
bila aku buat perkara yg sama utk kau...


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Thursday, November 22, 2012

Kita dan mereka di Palestin

Assalamualaikum

Kekejaman Israel terhadap Gaza dah lama kan, kadang2 kesian sgt kat orang sana.Sikit pun tak pernah aman damai macam kite skg nie. Mcm i skg nie. Elok je.Sopan je menaip dgn perut yg kenyang,tidur yg berkualiti. Tapi mereka?

Sbb masa dekat Ramadhan yang lepas,masa saya pergi event nie kat Balai Islam Kota Bharu,dah ada jual barang2/kempen2 untuk Gaza/Palestin. Cuma masa tu xde la seheboh sekarang.
Event tu :

Masa event nie pun dah ada kempennya,sekarang apatah lagi. Thats mean kezaliman terhadap Islam kini menjadi2! Tak pernah surut sedikitpun.  Si kafir terus kafir.

Dear Gaza and to all muslims there, sy x dapat nak sumbang tenaga,idea,atau bantuan kemanusiaan ke sana. Yg sy ada hanya doa...
Sungguh,aku sungguh berdoa dalam setiap solatku.Kerana engkau semua saudara islam ku.

..Some of the gambars..





Nie xde kena mengena

See.Taktala kita bersuka2 ria dari dulu sampai skg g event sana sini dgn kengkawan,mereka kat Palestin tu dari dulu sampai skg setiap hari memikirkan berapa lama lagi mereka akan selamat. Sedih... mmg sedih. Tp kita tetap begini.Mcm aku sendiri. Hny doa... hny doa yg tak putus2.
Juga taktala kita sedang menjamu selera. Vanilla choc blended, choc blended, mereka? red blood?
Taktala kita rilex santai membaca majalah sambil menunggu pesanan makanan, mereka? membaca doa agar dipanjangkan umur atau dicabut nyawa dalam syahidnya?
Dan taktala kita cukup nutrisi makanan,mereka? Cukup lah sekadar doa dari kita semua.. itulah keperluan asas mereka...
Allah bersama mereka
Aminnnn...





Who is the champion?? see HERE !

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Wednesday, November 21, 2012

Sesibuk aku !

Assalamualaikum


Sesibuk aku,sempat tido awal . Tido itu nikmat
Sesibuk aku,sempat main ping pong . Pap ! Pap !
Sesibuk aku,sempat pergi gym . Body harus lawa
Sesibuk aku,sempat lepak dgn kwn2 . Best friends forever
Sesibuk aku,sempat main game bola . Go Ronaldo go !



Anda wanita? Lihat SINI untuk tawaran ehem-ehem


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Tuesday, November 20, 2012

Rujuk sini : Blocking colour fashion

Assalamualaikum

Well when i always listen to the words sharing is caring, sometimes i dont really able to do what they means.
So today, hehee. Lets share about blocking colour in fashion.


Kalau u girls perasan kan, (Girls sila klik SINI  ada something hehe) *u boys i tak tau la* skrg ni tengah in fesyen colour blocking.. Ye x? Padanan warna2 kontra dalam berfesyen. Sebagai contoh warna pink dgn hijau. Tak de kena mengena kan? Jauh je kaler tu.  Tapi itulah fesyen yang dipanggil colour blocking. Ulang,Colour blocking.  Errmm secara peribadinya Rara rasa colour blocking ni sesuai utk remaja jew. Bagi yang dah masuk kategori remaja purba mungkin tak sesuai.. Tp x sesuai kat sini bukan bermakna tak boleh cuba. So pada yang nak cuba fesyen colour blocking ni, mungkin boleh rujuk warna2 yang disenaraikan dibawah.Jangan sebarang padan takut nanti jadi 'bahan' pulak. 

Pink + Pastel = 'chic', bergaya & ringkas
Kuning Biru + Pink = Manis & menggembirakan
Merah + Pink = berani & ayu
Biru Merah + Kuning = Ranggi dan bersahaja
Merah + Kuning = berani mengambil risiko, bergembira & bijak bergaya
Biru Merah = Setia & klasik (bendera johor..miahahaha)
Kuning + Biru = Ceria but classic
Biru + Oren = bebas & penyayang
Magenta + hijau = tenang & feminin
Ungu + Kuning + Biru = berani, natural & humor
Pink ungu + merah = setia & sofistikated
Kuning + hijau = tenang & pendam perasaan
Oren pink = Comel, gembira & artistik
Kuning + Oren = mesra & peramah

Sumber :  Utusan.


Sebagai contoh lg annn, Rara pun pernah cuba. Kih3. Saje... tp rasa mcm pemilihan colour saya nie dah ada kena mengena dgn baju dah pun. Tp ahh tak kisah la. Jnj suka. 
Rasanya nie kot first time block colour seterang nie. Disebabkan takut terlalu menyerlah sampai org kata kita nie x bertamadun,sy langsung x mekap sbb tak nak menyerlah kan lg keadaan. Cukuplah kaler je terserlah,muka tak payahhh. Kang 1 kelas gelakkan maqqq. maq malu la nyah. 


Lgpun bahaya block kaler nie tau.. Kalau org yg ''taktaupapettgfeshen'' tgk,silap2 dia tgk kita atas bawah and then say ''ew,ana lulu'' 

Tp kalau org yg berani terima cabaran mcm saya nie. Tak kisah.. kalau ana lulu, so what? 

Haaa lagi 1 nak pesan kepada yang mahir berfeshen dan kepada yang kurang mahir dan kepada yang tak mahir langsung dalam feshen,,
BIAR BUTA FESHEN,
JANGAN BUTA AGAMA. 

hee. k bai i love u too ! 

Sebut pasal buta kan, sy buta pasal benda INI . Haha x malu ngaku.  





- Wearing brights is ninety per cent confidence - 


Hoho yg nie lighting lebihh.

Dalam banyak2 gambar yang ditempek kan,xde 1 pun yang ala2 J.LO kan?
Jenifer Lopez DISINI  
Sapa rasa nak jadi diva boleh la tgk2 kot2 aura diva tu masuk ikut jari 


Ok awak-awak semua, terima kasih kerana membaca. Selamat mencuba. 

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Friday, November 16, 2012

Bersama kekuatan Gaza,Bebaskan Palestin

Assalamualaikum


Women and children alike

Murdered and massacred night after night
While the so-called leaders of countries afar
Debated on who's wrong or right



But their powerless words were in vain
And the bombs fell down like acid rain
But through the tears and the blood and the pain
You can still hear that voice through the smoky haze


We will not go down
In the night, without a fight
You can burn up our mosques and our homes and our schools
But our spirit will never die

We will not go down
In Gaza tonight


Lets Say 

" Freeeeeeee Palestine!








Talent : Mastura Rara
Photoghrapher : Ezwan Othman
Editor : Rara Rama2
Penaja : Urban


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Melepas semuanya...

Assalamualaikum

Hari nie Sabtu. Today is Saturday

Sebenarnya hari nie aku nak pergi majlis menyambut menantu... Kt Behrang.
Selamat pengantin baru untuk Bro Framestone. Blogger hebat lagi rajin berbelog !



Aku mmg nak pegi sbb :

1. Dia sendiri yang ajak..X pakai PA ke org gaji ke..Inbox gitu.. then dia bg nombor telefon..mudah la klu apa2 nnt nak call. Inilah cara yg betul nak jemput orang!
2. Dekat. Kat Behrang. Boleh la sampai.... still area bdk2 UPSI jgk
3. Boleh jumpa blogger2 lain!! Yeaaayyyy
4. Makan free?? ummm xdela menjadi keutamaan sgt. hehe.


Juga hari nie aku jugak boleh pergi mandi manda di kalumpang sbb Kelly and the geng ajak. Siap nak support minyak lg. So mmg free2 lah.

Tapi kedua2 jemputan yang maha seronok itu aku terpaksa tolak sbb pukul 10-12 aku ada kelas...........

Dan pagi nie mmg aku and the geng pegi kelas. Tapi setelah beberapa ketika menunggu, setelah menelefon lecturer yang x angkat, aku call penolong ketua kelas dan dia bagitau kelas batal

Hohohooo thanksssss sbb BAGITAU AWAL2....

Aku dah lepaskan dua peluang maha best utk kelas 1 jam kredit nie.
Jadi,lepas beli telur utk jadi sarapan+lunch aku, aku balik umah lalu aku tulis catatan ini kat blog nie.
Sambil fikir.... sempat lg x nak pegi majlis bro? so aku check facebook. Dia tulis kat page event:  ''Majlis berarak bermula pukul 12.30 jangan lewat, if lewat kena tunggu malam baru jumpa muka pengantin'' 

Skg pukul 11 lebih. Aku rasa x sempat dah. Sbb aku belum makan,belum cari baju,belum bersiap,belum cari transport, belum tny sapa kenal jalan utk bwk sekali dan bla bla bla. aku dah jd malas !! sian aku :(  Lagipun mmg x la aku nak pegi malam kan? 

Dan kellly. Dia dah gerak...  sian aku sekali lg... :(

Tapi...xde la kesian sgt sebenarnya...sbb byk lg keje aku kena buat. Paham x Rara? Paham x???

1 . Morfologi. Study smpai habis dulu baru boleh buat perbandingan! 
2. Cari buku kelompok kaunseling tu. Translate ! buat slide ! Jgn lupa buat word jugak
3. Laporan interview OKU . Report jangan x report -Jgn lupa gabung video, Pastikan transkrip pika buat. 
4. JPK & RPH yg gilatakdesapapaham,akulagilaxpaham
5. Assignment koperasi.... kelas ada xde, keje byk x ketahuan hala.


5 kerja nie akan disiapkan mulai hari ini hingga sabtu ..... 
Selamat maju jaya Mastura Rara ! 

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Wednesday, November 14, 2012

Duhai bulu mata... tolonglah mata..

Assalamualaikum

Today i went to Selangor sbg ''guru pengiring'' utk outing budak2 form 2 SMKA Simpang Lima (SLISS) They are all happy go lucky students! ^__^ Ada potensi berjaya dik,good2. X konservatif sgt. Hee. And yg aaaaaaaaling penting jgn sia2 kan usia muda,kelak menyesal tiada guna. Taw. Tawwww. 


Sumber : Status facebook i sendiri yaww. 

Ok. Lepas balik sekolah tu, i tido tido tido sampai la dekat maghrib. Muehehee. Astaghfirullahal'Azimm.. Penat.Bkn sbb pnt lyn budak2 tp sebab penat emosi kot. Byk keje karrnn. 
Lepas tu, lepas isyak sy datang KHAR. tido sini ngan aida.. Sembang sejam, pastu buat slide ceramah sampai siap :) 

So skg dah siap dah kejenye sejam yg lepas TAPI  sy x leh tido la bro .. sebab yelah td dah tido petang. Pastu minum nescafe 3 in 1 plak semasa wat esemen td. Heww... mmg nafsu tido tu terhakis lew. So? Nak buat assignment lain rasa mcm xde feel. Xde idea. And xde kerajinan.. Makanya.... gue catatkan semua ini ke blog gue sihhhh.. gitu dong.. 

Alang-alang tuu kan...gue ada nie sesuatu mau share.. org kata sharing is caring gitu lohh... jap ya, tekan SINI  
Suka tak? Suka x? Levi's u ollss.. x mampu maq nak beli byk2.. setakat nie ada 1 je . Heheh. *tetiba citer pasal seluar. Hee.

Lagi satu, INI  Jangan lupa klik LIKE tanda benda alah tu hebat. 

Apakah itu?

Apakah?

Apakah?????

Cekidaut ^_^


Ummm..xtau lah nak cakap apa. itulah,nak tido x ngantuk.. huhu.. klu buat2 tido mesti kelip2 je guling2 tp x jugak tido... uwaaaa.. duhai  bulu mata..tolonglah mata.. tutuplah... tutuplah.... 







Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Sunday, November 11, 2012

Tips untuk berhijrah

Assalamualaikum

Semalam Rara tido pukul 6.30 pagi. Insomnia ditambah dengan kerunsingan peribadi,kecelaruan perasaan,dan waktu tidur yang tidak mengikut norma sepatutnya Rara. 
Sbb petang tu Rara dah tertidur. Means,tidur siang hari. So akibatnya,malam dah xboleh tido sbb siang dah tido sedap2.. Hmmmm.. 
Itulah saya. X boleh ubah jadual tidur sikit. 
Tak boleh tidur lambat,
Tak boleh tidur awal,
Tak boleh tidur,then bangun balik,tido balik,
Tak boleh ubah waktu tidur langsung... kena hari2 waktu yang sama je.. kalau tak..bgun kepala pusing dehhh ya ampunn.. dan produktiviti dalam kelas akan jd kurang memberangsangkan dan sekaligus menurunkan prestasi keberadaan dalam kelas. Huffffff. 
Sebab itu Rara sangat menghargai tidur yang berkualiti..sbb ia sangat mempengaruhi rutin harian saya nie..

Oh so semalam byk masa untuk muhasabah diri sorang2..masa tu jugak perasaan nak solat tgh malam membuak2. Rara solat hajat. Mintak Allah tunjukka kat mana salah silap Rara sbg manusia nie.  Sedar tak sedar Mastura Rara kini dengan Mastura Rara yang setengah tahun yang lepas banyak bezanya... byk sangat..  

So bila dah sedar diri nie cepat2 kita ubah balik diri kita kearah yang lebih baik sbb kalau diikutkan,Rara lebih baik dulu dari sekarang.. Terutama pasal kognitif... 

Rara kena berhijrah balik. Yeahhh !! Allah dah bg insight so apa nak tunggu lagi? 

Rasa mcmm gambar tak ikut mood - sooryy


Jom baca 

Tip utk hijrah diri:
  • 1. Bentuk niat yg tulus & harap redha Allah,
  • 2. Matlamat yg membakar smgt tapi munasabah,
  • 3. Buang tanggapan yg negatif ttg diri, 
  • 4. Elak fikir negatif ttg segala perkara-- fikir itu doa!
  • 5. Belajar drp org yg berjaya, 
  • 6. Jgn tergugat dgn komen negatif org lain, 
  • 7. Lakukan langkah demi langkah-- jgn tak sabar, 
  • 8. Elak tangguh2 utk lakukan perkara yg baik,
  • 9. Amalkan dgn istiqamah selama 40 hari, sbb tabiat baru terbentuk dlm 40 hari, 
  • 10.Byk berdoa & tawakkal kpd Allah swt. Moga Allah beri kita semua taufik & hidayahNya. Aamiin, 

Sumber : Facebook Dato' Dr. Haji Mohd Fadzilah Kamsah



Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Saturday, November 10, 2012

Bicara Selebriti # 1

Assalamualaikum

Godek2 lappy pagi nie terjumpa gambar lama. Semasa Rara and the geng pergi 1 event ilmu kat Kota Bharu. Kalu ado ore Koto Baru yang masih ingat, event Santai Selebriti bersama artis2 yang berhijrah,Ustaz Hasrizal, dan moderator terkenal, Amin Idris.
Bila dah godek2 nie rupanya banyak sgt gambar yg terkumpul. Terus hilang mood nak menaip entry sbb senang2 upload je gambar,biarlah gambar menceritakan segala-galanya...

U see..

Kwn baru- Nisa
My gangs ! - Cemah,Ida,Shikin
Fa,Emmy,Shikin again 
 About my gangs annn, kalau mereka x ikut sekali kan, saya kan, rasa kan, mcm xde life ! 

 Ramai sgt yg dtg. sampai ada yg x dapat nak masuk pun.

Dan.. ramai yg berjilbab labuh . Ramai juga berpurdah  .

khusyuk :)

 They are all awesome ! 























Sekian. Kalau ada mood nanti,saya akan tulis pasal KENAPA YATT HAMZAH DAN ANA RAFFALI berhijrah @ tutup aurat. Yela, sbb sy dengar sendiri pengakuan mereka.. live.. heee. 
Dan juga utk pengetahuan semua inilah kali pertama saya berjumpa dgn LOVE PATZZI iaitu blogger terkenal dan model sambilan yg tinggal di kampung seberang.Disebabkan dekat aje so malam tu kitorang gi amek love patzzi fb nie depan umah dia terus. miahaha . spesial demo nisa ! :)  Walaupun baru kenal, kami semua sgt rapat cikebum cikebum dan sampai skg jadi BFF plak. hewhew. 

Byep

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts