Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Thursday, December 13, 2012

Ya Allah... happynyaaaa !!! ^__^

Assalamualaikum


Alhamdulillah... Alhamdulillah..Alhamdulillah... Alhamdulillah.. Alhamdulillah... Alhamdulillah.. Alhamdulillah... Alhamdulillah.. syukur ke hadrat ilahi.. Hari nie  Jumaat 14/12/2012 yaknie 1 Safar 1434 bersamaan dengan
hari menyokong pejuangan Islam Syria sedunia,,ingin saya mengabadikan rasa syukur dan gembira ini kerana akhirnya telah tiba hari yang lama dinanti2 kan oleh saya iaitu hari tanpa assignment. ! 
Ya. Hari ini adalah bermulanya hari tanpa assignment saya..

Cuma. Keheppian ini tidaklah boleh disifatkan secara melampaui batas karena hal ini juga menandakan saya telah pun hampir ke tarikh untuk final exam.. Yeahh, final exam hohohuuuuuu ^_^ 
maq suka,maq lebih rela study daripada buat esemen. tau x nyahh?

Selamat jalan kepada tugasan individu,kumpulan,sesi kaunseling rakaman,sesi kaunseling live,meeting,discussion,program ke sekolah,dan bla bla bla malas haku nak kenang kembali, biarlah mereka sume menjadi kenangan abadi dalam sudut hati yang paling dalam,semoga bertemu kembali sem depan atau sem2 depan atau praktikum,atau alam pekerjaan aku sebagai cikgu nnt. Haaa. gitewwww.

Lepas update entry nie saya nak g masak. Masak lah hape2 pun yg ada kat dapo tu,dan nak makan sebanyak yg mungkin selagi muat perut comel yang BELUM pernah mengalami masalah buncet ini. Huuureyyyy ! - Ganjaran untuk diri sendiri olls ! :)

Lastly,terimalah jadual final exam saya untuk pengetahuan am manusia sejagat ini.
Untuk lelaki,klik SINI sbg tanda tumpang happy :) pieewitt
Untuk wanita, klik SINI sbg tanda join sekaki ! :) muahhh olls ! 


NameMastura Sohuya Binti Mohd Yusoff


ProgrammeBimbingan Dan Kaunseling ( AT04 )
FacultyPendidikan dan Pembangunan Manusia
Semester5
Exam Schedule
Semester 1 Sesi 2012/2013
CodeDescDateTimeVenueSeat
1KKP3053Pengurusan dan Konsultasi Kaunseling Sekolah31/12/201209:00 AMB09-0-BK0126
2KKG3023Kelompok Kaunseling02/01/201309:00 AMB03-3-BK0943
3KKS3033Kaunseling Pelbagai Budaya03/01/201309:00 AMB10-0-BK0176
4BML3043Fonetik dan Fonologi Bahasa Melayu04/01/201309:00 AMDewan Besar UPSI136
5BML3053Morfologi Bahasa Melayu05/01/201309:00 AMB03-2-BK0556
6CPI2011Koperasi No Final Exam
7KPD3016Pengajaran, Teknologi dan Penaksiran 1 No Final Exam
2,3,4,5 hoho xde gap ! I mmg suka subjek2 'berat' yg xde gap nie.. ooyeahhh .
Hakk tuii. :)

Juga sekeping gambar yang boleh dikaitkan dengan keheppian dirikuwww. ^^


 ahakkk !! ^_^

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Post a Comment

Popular Posts