Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Sunday, February 26, 2012

Update blog

Assalamualaikum
Dekat 2 bulan x update blog. Entry terakhir aku sebelum nie adalah tentang kehilangan,atau kematian. . aku terdetik nak ambik yg tu dr google is sbb aku teringat ayah yg sakit di rumah. Jujurnya,aku selalu terbayangkan apa akan jd pd hati aku jika ayh aku xde nnt. jd sbb tu aku baca siap2 ayt2 yg patut,agar aku ada sumber motivasi. Hmmmmm. Juga sbb aku rasa hubungan aku dgn someone ini tak dapat diselamatkan lg dah. hubungan apa? rapat. rapat je.
4 hari kemudian selepas entry itu,aku kehilangan ayah aku. My daddy,he passed away . Masa tu aku baru je balik kampung. Menikmati cuti semester ke 3. Aku sampai umah subuh,. Ayah aku pergi asar.
Ayah,smpai hati tinggal uya.
sampai hati. Dan lepas tu juga aku mmg xmau dihubungi someone itu. I dont need u. i need my daddy back ! if u love me,give me back my daddy ! Find him ! find him to prove me your love.


sampai hatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .
al fatihah..

mari baca sama2 saya.
Hari nie hari ke 41 arwah ayh..
he left me. he left me..

Terima kasih....

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts