Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Tuesday, March 13, 2012

Is He Lying to You?

Assalamualaikum..
Nak promote buku dr Amerika sikit. Aaaaaaaaaaaaa amarika demo. ilir kei tuh........ :)
Saya pakai voucher 1 Malaysia! Popular,KBMALL.

Dah berkenan pd buku IS HE LYING TO YOU
walaupun turut berkenan pd buku lain.
Kita mulakan dgn sedikit biodata penulis..
Dan Crum ialah bekas CIA polygraph examiner dan seorang penyiasat yg mana dia menjadi sgt concern setelah mendengar ttg byk wanita frust dan bgaimana wanita2 itu sering diambil kesempatan oleh lelaki. 

Shishi juga berminat akan buku ini.
Kan shi kan?
Si Dan Crum nie buatkn kite 1 siri stategi utk mengesan penipuan yg boleh kaum wanita gunakan. Beliau" ada BS Degree dalam Marketing dari George Mason University. Dia juga ada sijil Graduate dalam Forensic Psychophysiological Detection of Deception dan macam2 lg yg klu nak tahu,google lah.. :) 
Klu budak psikology n budak2 kaunseling yg peka,dia tahu la apa kebenda sijil2 nie. Klu ada budak2 lain yg turut peka,bgus la. bgus2.

LEPAS BELI BUKU NIE RAKAN2 DAN I PERGI LEPAK...

Pinggiran sungai,
TESCO.Kota Bharu. 
Bukti: Kapal

x berlakon
berlakon

 tak

ya





This book was much better than I expected.This is the first book on the topic that actually provides real strategies that I can use to know with confidence when someone is lying to me.Get ready dudes!







I like to recommend this book to anyone who wants to know when you're being lied to.Try. U wont regret.


*To shishi : U x nak promote buku "La Tahzan" u skali?Tips yg u bg kt i tu menjadi tau!

Shi berkenan hok nie!
I MISS U SHISHI.

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts