Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Saturday, March 17, 2012

Mandi tepung.Dua orang nie memang nk kena. :))

Assalamualaikum

Cerita ini panjang sebenarnya. Aku pendekkan saja. Haha. Bermula dgn aku sgt buzy mengedit gambar 1 event,aku tak tahu Atin (Roomate) dan Bihan (Kwn kami) duk buat apa. Aku duk edit gmbr. 
edit. edit. 
Depa duk main main apa.
tiba2 dgn nada serius gilaa

Bihan : Mas! mas! awat atin???!
Mas : Awt atin??? atin mana??
Bihan : Mai  tgk sat awt duk luaq soqang2?!
Mas : Eh awt? Gayut kot?
nangis kot??
ckp ngn mak dia kot??

Bihan : Dakkk3. Mai la tgk watpa - muka cemas
Mas : Bingkas bangun. Awt awt? - risau gila
Bihan : Meh cpt lohh

Kami pi tgk atin kt luaq.
aku berdebar2 gila. x pernah atin buat hal. x pernah jugak aku tgk bihan buat muka cuak gila.serius aku qisau ngn atin, awt dia? awt? 
Bihan kat depan. aku folo dia.
Bihan pi kat keta. 
Tiba2 
Haaaaaaaa!!!!! 
Atin bgun dr belakang keta. aku masih x tau papa. 
ohhh! atin nk usik bihan hantu2 rupanya.
tp dakk !! 
bila tiba2 depa mai serbu aku!
Woooooooooooooooo!!!
aik?? apa nie? kena muka,kepala aku!
tepung???????
Happy Birthday !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lahhhhhhhhhhh !
Aku bru ingt mlm tu birthday aku la gila!
Hahaha! 
Abih dah tepung tas pala. 
aku raut muka,tutup mulut,x mau masuk smpai dlm tekak,
Depa meloncat2 suka gembira. Nahh hareyyyy.. hahahaha
aku kejar depa
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Buat org risau!!!!!
Cissss budak2 nih. 
Kejar x dpt,depa masuk umah,tutup pintu x mau bg aku masuk. tp aku tolak2 juga.
 ketawa jahat depa! malam nie kami 3 gila. 
hahahaaha!
Kejar lg.
Smpai dalam bilik,, depa x bg masuk juga.
Hahahahahaa! gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dah masuk bilik
Happy birthday masssssssssss !!
Hahahahahahaaaaaaa!!!
Aku peluk atin
Thank uuuuuuu!! ngadeeeeeeeee!!! jahat bt org risau ja!!
Aku peluk bihan
Thak uuu!! eeeeeeeee kenakan org yaaaa!!pndai berlakon nahh!
Hahahaaaa
Hahahaa
Hahahaa
Ketawa. Gembira. Depa puas ati. wakenabeb!
Aku terkedek2 gelak. Aku kena prank mlm nie. First time dlm idop aku tau. Tak pernah ag kena tepung. Hahahaa. 
Klu kena calit2 kek coklat kat muka tu pernah la,sikit2 saja. masa 19 tahun. Hahahaa.
Dah bersuka ria apa bala,
weyyyyyyyyyy jom ambik gambaq ! 
aku sapu bersih2 sikit muka.
wehhh wehh pakai tudung nnt nak upload gmbq nih
Nie ada sikit, halwa mata ampa.

Atin,Bihan,Mas.
nenek kebayan.
putih abis rambut,pakej ngn kening2.
Bju itam apatah lg ! 
gila. hahahaha
Memandangkan dah tgh mlm aku sejuk nak mandi. 
aku tak mandi.
bersih2 sikit n tukar baju ja.
aku sikat rmbut,gila tepung saja tinggai.
hahahahahaaaa
tido ngn depa,
isok pg bgun rasa kasaq kat cadar. tepung semalam! 
satu kerja nak kena bersihkan semua.
muahahahahahaaaa
gila.
suka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)

Nih kami bertiga.

Tata !

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Thank u wish birthday saya :)

Assalamualaikum
Tahun nie ada yg x best ttg ucapan-hari lahir-rakan2-di-wall-facebook.tau. X best la,thun nie hny dpt reply terima kasih pd beberapa kwn je.
sbb apa?
sbb timeline.
Ntah,x tersusun r. kejap2 ada kiri kanan elok2,kjp2 ada tgh je,kjp2 kiri kanan ada dua2 benda sama.kjp2 xde lgsung yg older2. jadi rasa x best tu mengalir la bila kita x dpt nak ckp thank u kt kwn2 kite yg dah wish bday kat kite. huhu :(( sedih tauuuuuuuuuuu. serius x best mcm nie.Hmmmmmmmm. X guna punya timeline. boleh maki gitu?
Harap2 xde rakan2 yg terasa hati dgn sy sbb x ckp tq kat dia. harap2 sgt2. risau jgk.. sbb klu sy,bila sy wish birthday org,klu org tu x ckp tq sy jd tertanya2 jgk. knp dia x reply? huuhuuuu. tp xpe lah.. harap2 sekali lg kwn2 faham akan pkara nie. heeheee.. pliase.pliease please. :)

TERIMA KASIH SEMUA YG WISH BIRTHDAY SAYAAAAAAAAA :)) SUKA KALIAN SEMUA TAU.
Saya ada pantun. 

Wish bukan sebarang wish,
Wish jadikan sbg doa.
Doa byk2,uishhhh.
Aminnn..moga termakbul semuanya.

Oh. Nie inbox dr salah sorang si nakal kwn skolah menengah dulu.Hufffffffff. dia siap kawin ada anak. Hareeem x tunggu aku. Hahakk.

  • Yesterday
    • happy birthday yg.mwah2!!
  • Yesterday
    • muahhh2! pelik nie x tulis kt wall,tulis kt inbox. hehe. tq na,,
  • 4 hours ago
    • special mesti la inbox..sbb nti akn komfom reply..kan3..hihi
  • 4 hours ago
    • hehee.. wah terharu dgn alasan tu. betul2. hihikk. 


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts