Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Friday, April 6, 2012

Hooo hoo hoo kelik klate ! :))

Assalamualaikum


Perjalane jauh tok ku raso
kerno hati melonjok sano
inging bjupo sanok saudaro
ye selalu bemaing di mato. 
Hooo hooo hoo kelik kappung
hooo hoo hooo kelik kappung
hoo hoo hoo kelik kappung
hati gireeeeeeeeeeeee !! 
heheeeee

X jadi naik bas. Naik kete. Dgn dia n drebar dia.
Doakan semua baik2 saja :)
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 
Yeayyyyyyyyy !! Kelik klate ! HEHEHEHEHEE. 
Gila happy

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Bermula cuti mid sem

Assalamualaikum

Cuti mid sem dah mula. Malam nie bertolak balik kg. Pukul 9.30 bas Mede  . Seminggu saja cuti. Minggu depan aku kena datang UPSI balik, dengan flight air asia . Aaaaaaaaaaaaa kejap saja cuti :( Grrrr. Ada keje jugak dalam cuti2 pun. Aku kena interview 1 kerjaya yang kurang diketengahkan. Yang aku nampak skg nie, kerjaya pengusaha saloon, pengusaha butik pengantin atau jurumekap. Tapi tak tau nak amik sapa. Ingat nak amik yg dekat2 rumah je. Klu x interview dorang,, nak interview kerjaya apa ek? yang aku minat2 sikit la. Huhu. 
Tak sabar nak balik jumpa
Mek
Isho
Linda
Kanda
Aliya
Yie
Kema
Ain
Arina
BFF form 6. nunu shishi fafa zaza
BFF 3. T'ah ngn saky
BFF sejati. semah n ida
BFF P.pekan. Wanie ngn ain
Sapa lagi ek. Ntah. :) 


xmau baca buku nie nnt cuti.

bunga dpn umah


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts