Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Sunday, April 29, 2012

Jumaat,Sabtu,Ahad,Isnin,Selasa,Rabu,Khamis,& Jumaat balik

Assalamualaikum

Jumaat sangat berkualiti. Rest, Rest, malam kuar lepas stress ( Tipu. x stress pun) Smpai pukul 3 pagi. Pergh.Ini namanya kualiti.
Sabtu masih berkualiti. Rest, Rest,Rest, Basuh baju. aku study. Buat assignment sikit.
Ahad tetap berkualiti. Rest,Rest, Basuh baju. aku masih study. Buat assignment sikit.Tambah sikit, petang shooting. Ok.. aku pandai berlakon -depa kata-
Sebab esok isnin ada 1 kelas saja. 2P.
Tapi esok kena rakam sesi kaunseling individu. Klien aku, Mizah. Eeee risau kalau klien tiba2 x free. aku xdak masa dah.. sbb rabu dan khamis kena p USIM. seminar dadah pa ntah. pertandingan apa ntah. hat aku berlakon tu la nak kena present nnt. tp hat bentang tu org lain la. malu aihh rasa bila org tgk  lakonan tu nnt. harap2 xdak sapa cam aku. huuhuu. -dakkk. sejak bila aku pemalu nie? Anyway harap sep aku, UPSI menang la dalam pertandingan nie. tp aku rasa sep2 U lain pun mesti hebat2. UKM,USM,UM. pergh. tp harap2 UPSI kali nie hebat lagi ! Kami kaunselor muda masuk bertanding. aishhhhhh. we love UPSI.
Ok dah pnjang huraian yg tu.
Selasa mmg x free dah..kul 8 pagi smpai kui 6ptg baru bis klas. kul 7 bru smpai umh. x suka selasa. mlm tu mesti penat. penat emosi.
Rabu kamis xleh wat apa dah. duk usim tu.
Jumaat gila. esemen byk nak kena hantar. ada brapa ntah. nnt lah aku tgk. yg pasti mmg ada.
ok la.... nak buat esemen dah.

Salam..............

Adam janji nak bwk makan benda sedap tapi mahal ini tapi x tau bila lg.




Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts