Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Sunday, May 6, 2012

To-do-list- minggu ini dan minggu depan

Assalamualaikum

Alhamdulillah dah setel kerja2 yg perlu dilakukan dalam kumpulan di Kolej Harun Aminurrashid. Dah dua malam tido sini. Malam pertama i got tidur yg tidak berkualiti but last night i got the quality one. With that qualitity la i can woke up quite early without any force-self in my body. Without. So this is what we call, fresh.
This afternoon mybe i wanna get back to my home at Bahtera Terrace. Well,tomorow and the day before pun i ada balik but just to take my clothes and cook some vegetables and bring it to my friends here. KHAR. My kentang masak telur was very sedap. Hihihihiii. Aku x pernah dapat A utk bahasa inggeris, so bila aku speaking mcm ni la bunyinyaaa. haha :)

Ohh ya. my list. my things to do after this.

1. Kemas kini dokumen dalam libraries laptop.Delate yg mana x perlu.
2. Buat laporan makmal buku log.
3. But forum online 2P
4. Copy paste minit mesyuarat pandu puteri dalam group
5. Update dgn Zira n Kak tia perkembangan report 2P
6. Siapkan folio kerjaya Dr SS individu
7. Update blog career to you
8. Kemaskan assignment esei dadah
9. Slide seni mengarang bila kena buat
10. Kemaskan folio 2P- buh bahan2.
11. Minta kembali buku log pandu puteri yg dipinjamkan pd Nora and dah boleh mula buat.
12. Beli board untuk AJK media dan publisiti. Claim duit dgn bendahari?
13. Selasa (esok) Jumpa dengan Farah kat E-Learning bayar duit pandu puteri. 50 ++
14. Kajian kes sesi kaunseling individu.
15. X terlintas lagi setakat nie


 budak UPSI  
60% Assignment + Coursework dan 40% Final Exam. 
Go baby go ! 
:)





Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts