Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Wednesday, May 23, 2012

Fashion show - Sportswears 2012

Assalamualaikum

2 hari lepas i join fashion show lagi. Tp kali nie i bukan model lg lah, sbb tema pakaian kali nie sukan untuk lelaki.


Butang bukan sebarang butang
Butang dari luar negeri
Datang bukan sebarang datang 
Datang ada kerja diberi
*perlu ke pantun? haha
Kwn minta tolong i handle 1 tugas nie, so i on aje la sbb dia kata ada sijil.. lgpun klu i xde keje pun i akan dtg jugak fashion show nie sbb bbff-(boy best friend forever) saya jd model kali nie. Yon  . Jadi sbg bbff of kos la i kena ada ngn budak nih. Malas ke rajin ke, kan.. mmg keje i laaa teman budak nih. Grrrr. Haha jgn mrh Yon ;p

Tag saya cantik kan :)
Oh, sijil orang lain buat. Saya handle cenderahati saja.

Tugas i ek,mula2 i kena bagi goodies bag/gift bag kat tetamu terawal,kat VIP,kat budak2 sekolah yg datang bt lawatan dan  tmasuk yg buat persembahan silat. Pheww penat jugak keje mcm nie. P mai p mai tang tu. Lepas setel tu i pun duduk2 la tgk show. Duk depan skali you. Apa yg best feshen show kali nie ialah muzik nye yg gempak. biasalah,utk lelaki. sukan plak tu. *cehh itu je yg ak nmpk.muzik.
Xde la. jujurnya i kagum dgn pereka2 feshen muda jurusan ekonomi rumah tangga nie. Hebat doe !! Pakaian mcm beli kat kedai je.

Then dekat2 nak abis show i ready untuk jd gadis pengangkat dulang plak. Bg hadiah dan bunga kepada pemenang n vip2. Tugas yg nie i malu2 sikit, sbb yela kena duk atas pentas,sebelah VIP n lecturer depa utk bg hadiah n bunga2. Hua.
 Heheeeee. gadis bunga ros merah

 Mmg annoying byk lah gmbr nie sbb kena crop 
pasal mulut macam itik.
Sblum org kata bajet kiut,baik tunjuk bunga je lah hahak.


Okay lah. tgk gambar lg nak?

Sebelum bermula show.
 Sy dgn Nadira. Pereka Fesyen pakaian sukan - wushu.

 Dia berbakat orangnya. Dan stylo jugak. 
Nama pun budak fesyen kot.

 Saya,Nadira,dan Atin juga AJK sama mcm saya

*************************************
 Model2 selepas siap berpakaian,
dimekapkan ala kadar.
depa xmau over2. sbb depa maskulin,bukan jenis adik2. haha

 see?? putih x, putih x? haha

Okay then ini ada beberapa keping gambar. Nak upload semua tak larat aih.

Pakaian sukan bowling. Tahniah Yon ! :)
Sukan permotoran. Baju nie la juara. :) smart kan,
Penunggang kuda
Wushu.Oh pokbe,-yg terkedepan sekali.bgus,teruskan usaha.
Formula F1
Ini pula persembahan silat-selingan daripada pelajar sekolah
Golf
Bergambar dgn model yg terdiri drpd kwn2 sendiri nih sebelum kami pulang.

Dengan ini saya maklumkan
 bahawa ini kali kedua 
saya pakai baju
maxi dress !! Haha
Rasa sgt perempuan dan sgt geli. Kui3.

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts