Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Saturday, June 16, 2012

Yg ditunggu.. Tamat Sudah ! Ini hasilnya.

Assalamualaikum

TAMAT SUDAH
 PEPERIKSAAN AKHIR 
SEMESTER 4 TAHUN 2
 SAYA
TAMAT SUDAH
 SEMESTER 4 
SAYA.

Alhamdulillah
Alhamdulillah
Alhamdulillah

 Kini yang ditunggu- tunggu- tunggu-tungu-tungu..

BALIK KAMPUNG !!

Malam nie balik kampung ! Yeay ! Sebelum saya babai,sy nak buat sedikit komen terhadap saya sepanjang semester ini.

1. Semester ini saya x ponteng kelas walaupun kelas tersebut pegi ngn tak pergi sama saja.

2. Sy juga mampu bangun awal untuk ke kelas pagi. Tanpa buat2 sakit seperti semester 2 yg lepas. Ponteng sifar.
*tp rasanya ada kot ponteng sekali dua,atas sbb yg mmg x dpt elak. bukan suka2. okay?

3. Sy bangga terhadap diri sendiri kerana dapat memaksa mental dan fizikal saya untuk menyertai perkhemahan pandu puteri selepas perkhemahan terakhir yg pernah sy sertai adalah semasa tingkatan 2. Walaupun sy buat kerja haram pegi tido dalam asrama, tak tido dalam khemah tersebut,sy tetap pergi berkhemah ! Perkhemahan pandu puteri.

4. Sy tidak stress sbb assignment semester ini. Alhamdulillah,mgkin sbb sy x buat kerja last minit lg dah.

5. Satu2nya sbb yg buat sy menangis secara sedar sem ini adalah kerana merindui arwah ayah. Itu saja. Ini bermakna sy bukan lg budak cengeng,please. (Menangis tanpa sedar adalah disebabkan PMS/Stress)

6. X ada masalah kewangan sem nie sbb tak shopping, tak enjoy. Yeahhhh ! Suksess ! Suksesss !

7. Sem nie rasanya lebih sibuk kot sampaikan kami BFF xde sgt masa untuk lepak sama2..

8. Bagi sy, paper major final exam sem nie x berapa senang. Sungguh, x senang. (Xnk ckp susah ! )

Itu saja yg terlintas... klo rajin2 kite tulis lagi... untuk tatapan diri sendiri pada suatu masa nnt.. bila dah tua2 ke mcm mana.. kan..

Bye....... Salam syg, Rara ~

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts