Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Wednesday, June 20, 2012

Cuti semster 4

Assalamualaikum

Hai . Dah 5 hari sy di kampung.Cuti semester. Bermakna dah 4 hari saya kerja di kedai handphone nie. Apa la. dah xde keje lain ke. Nyampah. Buat keje sama. Huhu tp itulah, keje sng n rilex, sapa tak nak.. dgn gaji2 skali rilex. Huffffffffffff. Yg tak rilex nya, bos. haiiiiiiiiiiiiiii. mencabar akal dan mindau sungguh la.. nak kena kaunseling jugak bos nie. 

I balik kg ari tu dgn bas. Pastu turun kota bharu. lewat gila sampai,dalam kul 8. Driver bas tu byk main la. benti sana,benti sini. buang masa i je. ew. memandangkan pukul 8 lebih dah nak dekat pukul 9 dah, kota bharu traffic jam la cik kak oii. so i suruh abg i dtg ambil dgn moto. sekaliiiiiiii dtg ngn ego adik. adoiii.  amik hang. peluk la bagasi aku tu depan. nak suh mai kete tp malas nak melalui saat2 jam di kota bharu nie.. mmg mencabar kesabaran laa jemmm2 nie. But so sweet lah bila yg datang tu abg sulung i. huhuu. sejak dia kawin, kami x rapat, dia berpihak sgt pd keluarga bini dia . tinggal pun sana. jarang sgt balik umah mak. sedih tau. tp.. ok fine ! u will see la one day. what u give, u'll get back. 

Bila i sampai rumah,, mmg situasi yg pernah i cerita berlaku. so malas lah nk citer lagi. ada kat entry ini.
Soooooooooooo sweet lah :))

Cumanya kali nie i tak tertidur. i gunakan masa yg sepatutnya i tido tu untuk keluar dgn adik i. Jalan2 tgk kampung kebakat sat. pastu pegi wb singgah bayar broadband kat kedai handphone yg i keje skg nie. pastu kebetulan bos ada. i pun tny la ; 

 ''bosss.... nak keje leh? sy cuti 2 bulan lebih''. 
-pastu aku sengih2 dgn penuh kiut.

''Hmmm bila boleh masuk keje?''

''ikut ahh''

''ok awk masuk esok ahh''

So ! maka dengan ini i pun masuk lah kerja esknya... hehe.. masa itu duit. welll. 
Keje dr kul 10 pg - 10 malam. macam biasa yg pernah aku keje selama nie.
Balik keje,spent time dgn falily cukup2. ini saja lah waktu yg ada. ngantuk x ngantuk.. selagi depa tak tido, duk lyn tv ka apa. i pun x tido jugak... nak sembang2. nak gedik2. nak manja2 dgn mereka. 
I miss u mom.. i miss u all.. 


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts