Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Monday, July 9, 2012

Kali pertama lihat kamu

Assalamualaikum

Hari jadi salah seorang BFF aku.
Kami main masak2. Malam nie ada party.
Party depan rumah sewa kami.
(Ada agenda lain malam nie,siap lah birthday girl!!) Haha
Kamu dijemput sekali.
Wah excited gila kamu. Huhuhu.
Yang penting boybestfriendforever BBFF aku kena ada sama.
Kalau tak, kamu tak datang pun tak apa. Hewhew.

Jemput makan... Aku layan BBFF aku. Tak lihat pula kamu.

Seronok kenakan birthday girl, aku mula nampak kamu.
Dear, not bad.

Tapi aku dengan org lain. Skandal aku?Abg angkat? Kekasih gelap? Tak2. Tp aku mmg rapat dgn dia. Tak boleh nak cakap apa lagi dah.

Malam party yg seronok,bising dan kecoh. Penuh gelak tawa dan semua orang suka.
Maka aku lihat kamu. Bercakap dengan kamu. Hensem jugak kamu nie. Muehehehee ;p
Itu saja. Dan aku tidak lagi jumpa kamu selepas itu.


Malam yg fun itu ! 

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Aku nampak kamu. Kamu lihat aku.

Assalamualaikum

Aku dgn rakan2 aku. Kami bertiga. TRIO. BFF.
Kami pakai bju jenama sama. SEED.
Kami sama. Tp x serupa. Aku sgt beza.
Kamu kwn mereka.
Aku tidak tahu kamu. Ignore.
Aku tidak mahu berkawan dgn kamu. Tak ada fungsi buat aku.
Aku dgn mereka. Datang untuk mereka.
Kamu dgn mereka. Kamu dan kawan2 kamu.
Aku lihat kamu. Sekali. Atau dua barangkali.
Tapi aku lupa. Sampai sekarang masih lupa, sama ada aku ada lihat kamu atau tidak !! Argh.
Ah,siapalah kamu itu. Semak saja.

TRIO BFF  =P

 
Atin, Bihan,Mas & The some of ew's


Your friend beside
 
Diskriminasi warna kulit. He3

This is my first time i saw you. Just saw ! Haha.
And then when u hai me on facebook, i dont remember who you are. Which one you are. But we are friends, cuz u are their friend.
And u know me from my boybestfriend, cuz i am his girlbestfriend.
You know me and u dont tell me that u know me already !! You stay, keep quiet.

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts