Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Friday, July 20, 2012

1 Ramadhan, ayah.

Assalamualaikum

Ramadhan pertama tanpa ayah. 
Daddyyyyyyy... i miss u sowwww much ! How come u leave me,leave all of us here.................
Ummm.. semoga arwah ayah sentiasa dicucuri rahmat dari Allah S.W.T. Semoga ayah baik2 saja di sana. Semoga ayah dapat tahu bahawa anak ayah yg kecik2 comel2 ini rindu ayah sgt2,tp dia xblh nak bgtw dekat sapa2 sbb dia emo sikit pasal nie. See? Dah tertitik air mata. Tap. Tap.  Tp dia tak nges pun. Come on x cantik la klu nges kan ayah kan? Daddy come on, answer me ! I miss u, i love u. I need u daddy. Nnt insyaAllah kita jumpa ya? Pd kehidupan yg akan dtg. Yang lama tu. Selama lama lama lama lama lama lamaaaaaaaaaaaaaaaaa nya... Can't wait ! 

Teringat sangat2 klu ayah ada lagi, ayah laaaa yg paling senang nak bgun sahur. Mek x yah ckp la. Dia x kena kejutkan dah automatik terbangun ann. Suka kejut ayah, sbb x perlu jerit2, x perlu goyang2 badan, ckp sepatah elok2 pun ayah dah boleh terjaga. Terus bgun cuci2 muka, mkn. Hahaha. xde pun nak mamai2 mcm org ngn adik beradik yg lain. Awesome daddy ! Cool ! Lagi mkn selera plak tu. X de nk ckp byk kata lauk x best ke apa ke mcm org. Mkn aje ayh nie.. Alamak2 nak nges lg ! Jgn2!

Ok flashback kita tamat disini

Ayah, org nk bgtw................... org jatuh cinta !! Hehek. Nie ramadhan pertama selepas 3 tahun org x jtuh cinta hihi. Ntah la budak mana ntah. Dia suka cari pasal ngn org.Tp org slalu x jd nk marah dia  sbb dia xbg peluang org nk merajuk pun. Org slalu jgk marah dia tp dia sabar aje.Dia buat benda tu jd lawak. Xjd nak marah yah.Haihhh. Klu ayh nak tau,dia ada pangai mcm ayh. Dia salu iye kan aje klu org ckp apa2. 
Selalu aje iye kan org nak apa2. 
Kdg2 menyampah ! Tp sweet la. mcm ayh. Mtk apa pun iye kan aje.. sampai org tak ingt dah mintak apa. Kui3. Its okay kan ayah? Org bukan nak sgt pun..mengada2 je. Ayh kenal kan pangai org? Hahaha. Sbb tu la iye kan je kan ! :) Sbb tahu org main mintak aje kn.
'' iyew.. sabar  nnt sy belikan''
''iyew syg''
''yew pegi lah..''
''yew cantik..''

Hahakkk. Ayah geli la dia panggil org ''syg''. Hee. Ayah balik sana awal sgt la. Org bru nak merasa peringkat umur pertengahan remaja. Mcm mana laa nk test dia nie yah ek. Ayah xde nak interview dia dulu. Aduu. Da citer kat mek, mek okay aje. Ayh plak?? Hmmm. tp xpelah.. tgklah mcm mana. InsyaAllah je..

Ayah2 mek beli tv lain pulak. TV plasma besar n nipis. Haha. Nakal kan mek.. dia kata sng nk tgk sinetron.Jauh2 dah boleh nmpk.Hehe. Dah la dah 3 minggu tiap kali jumaat tgk Harry Potter sampai habis tgh2 malam. Amarika la bini ayh nih. Kui3. Terpengaruh dgn org la nie Heri Potter bagai nie. Haha. Syg mek,syg ayh ! Ayh xnk balik sini ke kejap, nnt org jnj org x majuk klu ayah nk tgk bola.Okay x? 

Skg pukul 7 pagi yah. Org rasa org nak sambung tido balik la. Okay tak yah? Heheheeee. Anak sapa la nie kan. :) 
Jap g ayah datang la dalam mimpi org. Blh? Datang tau org tunggu.. Klu blh ayh jwb la skali soalan2 org yg org tulis kat sini nie. Okay daddy cool? Org tido dulu, Assalamualaikum.... Syg ayh,rindu ayh,cinta ayh. muahhhhh ! muahh3 ! :) ala air mata lg, last kiss ayah masa ayh dah dikafankan.. i miss u ayah,  
:)




Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts