Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Monday, July 30, 2012

10 Ramadhan _ Surah Al-Isra' ayat 82

Assalamualaikum




Saya..tak ada apa2 nak cakap malam nie.
Sbb sy sdg berfikir. Tentang sesuatu yg saya rasa sakit hati sgt bila fikir.
Hmmm. 

Naseb baik ada surah al isra' ayat 82. Sekurang2nya sy tidak kecewa. Benar, Al Quran itu penyembuh.


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Ramadhan 9 _ BBQ lepas tarawih

Assalamualaikum

Semalam lepas terawih ada BBQ umah nunu. Nseb bek xde aral melintang,dptlah ak pegi. Ramai jgk yg dtg mlm nie. malu i ^^
Sbnrnya ramai lg yg x cukup..terutama ppuan. Tp masing2 x boleh datang. Xpelah lepas raya nnt kita buat siang2 hari ye? Bg semua blh dtg.. yeay!

Lama x jmpa. Tak ada yg berubah selain

Rambut irwan panjang dan dia dah tahu ak ada someone. Pheww stalker fb org ! Haha

Ajib ada awek. hihi. panggil papa mama. Jahat sungguh la keyo. Ade ke dia jerit kuat2 kata ajib duk sms papa mama kat semua orang ! Aduh.. semua gelak,tau.

Keyo dah rambut korea k-pop dah ! amboii kemainn..

Arif masih mcm dulu,senyap dan malam nie dia muka ngantuk gila. Baru bgun tidor ke?? aik?

Alif ada improvement sikit. Xde la senyap n pemalu sgt dah, dah pandai berbual tentang Unisel dia, ttg kos,pelajaran, i mean, ilmiah. dia masih melekat dgn yon. Haha. x gay ok!

Yon mcm biasa. Makin putih pulak kulit dia. menyampah ! Pakai cap. ha nk cover bad hair day la tue..Katanya sem dpn xnk g karaoke dah. Yela kt KZ kan dah ada box karok. sng lew.

Dan aku as a Rara dgn nunu dan shishi masih kekal bersama. Tanpa zaza dan fafa. Oh sorry mereka ada komitmen lain x dpt nak geng mlm nie. I miss kita bersama,mcm dulu. We are awesome, very very awesome,really really awesome when five together !


Mkn ayam,koktail,durian. Hahak.

Pukul 1 ak dgn shishi smpai rumah.. zzzzzzzzzzz.

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts