Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Friday, August 3, 2012

14 Ramadhan_ Ust Azhar Idrus d'Kota Bharu

Assalamualaikum

Hari nie ada ceramah Ustaz Azhar Idrus,ala UAI yg digemari ramai,lemak dan berkrim tu.. hehe. no i mean beloved by everybody @ Kelantan n Terengganu especially.Well he was born @ Terengganu and his tongue also very2 really2 Teganung. But i bet there are must be person or some people who does not like him.*How about Dr.Mashitah? Like or dislike him,hmm?* Yeah we can't make everyone like us, cuz we also doesn't not like everybody. And me? Oh of course i love him so much. The way he talk, smile,answering questions,joking,cope with the annoying and nice people,and i think almost of him i adore.
So..actually this is what i want to talk about. He went to Kota Bharu !! 

                                         Taaa Daaa ! Today 

Unfortunately i can't make it to there. Yayayayaya as a older daugher i need to cook,help my mother's bussines,go to bazar ramadhan to buy juadah and last,prepare to fast breaking. I xde teman nak pergi dan x berapa berani nak pergi sbb orang confirm2 ramai. Dgn kesesakan yg bakal dilalui itu(termasuk traffic jam) sy tidak yakin sy boleh melakukannya tanpa pengawasan orang dewasa *phew. Malaysia boleh but Mastura tak boleh. Hee. Coward. 

Oh ! lagi 1 saya ada dengar org luar ada ramai jugak tak suka kat UAI nie sbb yela depa x paham loghat Terengganu so depa naik angin la sbb org len elok2 gelak or khusyuk tp depa tak paham sepatah haram. Yew idok?? "Kepada org2 luar? Mksud sy org luar tu... orang bukan Terengganu or Kelantan lah. Iye...
Tp loghat Terengganu dan Kelantan ramai org luar faham,sbb Terenganurian dgn Kelantanrian *aha! nie bersepah2 ada kat mana2 dalam Malaysia nie. Belah antarabangsa tu tak pelah,lain kali lah ckp iyew?

Soo... bulih nak kata... UAI nie semua 1 Malaysia terutama yg muslim lah kenal n kagun dgn dia. Kan? Kan? 
Kalau setuju klik like kat sini
Oh, tak2. tipu je. xde link2 nk like pun darling. Its okay.. okay.. i trust u olls =P



This is me
This is real
I'm exactly who i supposed to be now

see? Hehehee. lawak ah. ;p


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts