Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Sunday, August 26, 2012

Rara :::: Anak dara sampaikan raya

Assalamualaikum

:::::Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin::::
Di kesempatan ini saya nak mohon maaf kepada semua pembaca kalau selama saya menulis blog-main-main saya nie dulu pernah terguris perasaan kalian semua.. ada ker??

InsyaAllah lepas musim raya nie, Rara akan giat kemaskinikan blog ntah hape2 nie supaya ada manfaat untuk semua yg sudi nak baca. Hee.klu u guys perasan kan,dulu ada byk page kat blog rama2 nie tp skg da xde. Its magic! Ia boleh berubah wajjah,Taaadaa! ;p Haha. Iye Rara hide dulu. sbb sepah sgt content dia.. Lgpun sejak akhir2 ini ada beberapa anonymous duk komen2 suh kemaskan blog nie. Surryy la awk. kite x cukup masa. Hee. Ada juga sorang tu kan..dia kan... komen kan... macam nie...
''tutup aurat tu! nampak rambut masuk neraka tau x?''  
Terkezut i.... huhuhuhuuuu..xmo2.xmo..Pastu, Sy pun kemain nie bukak balik entry2 lama,mana lg yg x delete kan. Huhu. Okla. jumpa la sekeping. Heheh. Jgn la marah awk ek.. kite tak sengaja la.. Itu gambar zaman dulu..
Dulu lain...sekarang lain..
Dulu bujang sekarang dah kawin..
Hoiii?

OK

SELAMAT HARI RAYA


Mohon maaf dari hujung rambut.. hingga hujung kaki yer.. :)

Anak dara berhari raya
Berhari raya di tepi muara
Mana nak cari anak dara beraya
Carilah di tepi muara.
ehhh


Duduk bersimpuh si dara muda
Warna warni hai berbaju raya
Bersalam bermaafan sesama mereka
Kosongg..kosongg..Najwa Latif punya
oiiiii


Ku susun jari sepuluh semuanya
Halus,kurus,x putih la pula
Sampaikan salam ini kepada semua
Rara ucapkan selamat hari raya

Untuk perkembangan Rara, kini Rara x kembang2 pun. Keding tang nie jugak. Hehe. Mood raya x habis lagi.. esok nak pergi beraya kat sekolah dengan cikgu2 dan kawan2. Mak Rara buat pulut dakap ! *Pulut yg ada inti pisang kat dalam..lepas tu bungkus dgn daun pisang (jugak..) pastu bakar. Yummmyyy ! Sapa nak rasa yg mak Rara buat boleh la pergi sekolah esok. SMKWB. Hehe. 
Di pihak peribadi Rara, Ra x blh makan kuih tu sbb berminyak. Rara dalam pantang. Pantang minyak,pantang ais,pantang haba. Sbb ada gejala batuk2 sikit sejak dua menjak nie. Hee. 
Lagi dua minggu dari sekarang Rara akan terbang/naik bas ke UPSI untuk meruskan hobi Rara iaitu buat assignment sampai rasa nak nangis. Heheheeee.
Juga.. Last,Rara ini juga sentiasa bahagia dengan family kat kampung halaman nie. Itu saja..TQ and i love you too ! haa

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts