Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Tuesday, September 11, 2012

Still Syawal 1 # Aidilfitri 2012 #

Assalamualaikum

Ada lagi x sampai seminggu syawal akan menutup tirainya..sy rasa semua org punya mood raya dah habis kot. Sbb skg musim org masuk semester baru dah..,so sebenarnya motif malam nie adalah nak lew jugak i upload pic  raya.. Hewhew. Kata blogger. Kena la upload kat blog,bukan kat facebook. *kata sapa pun xtau laa

So ! Aidilfitri bagi Rara tahun nie rasanya x byk beza kot dgn yg lepas2. Cuma yg paling beza tu, i have no daddy anymore lah..Al Fatihah.. :( ... hmm.. k byep

Jom bersama saya.Masuk dunia sy.Kite flashback .

Pagi raya kemain bz. Bgun lambat tu biasalah,satu hal. Then as a daughter merangkap sister,nak x nak,ke dapur lew kejew nyew. Hufff. Mula2 pakai baju raya,jubah pieewitt first time kau nyahh. ;p Pastu bila asyik ulang2 ke dapur tambah mknn,berdiri kat sink cuci stock gelas,sapu sisa2 biskut yg budak2 sepahkan kat lantai dan sisa2 air yg tumpah lg.. - ye raya pertama budak2 ramai dtg. duit raya yeay ! kata budak2 tersebut. Oh, so i pun tukar pakai bju biasa balik..xmo bucuk2...huhuuuuu xde jubah2 dah haih.. Bila budak2 dah reda baru la tukar jubah balik..

Selamat datang ke teratak kite.. kepada kwn2 yg hadir dan saudara mara.

Petang,baru la dapat keluar.. mula2 sy ngn adik pegi rumah adik beradik tiri sepupu sepapat yg terdekat dari segi jaraknya.. pastu bru ke rumah kwn.
Haaa. kat rumah kawan baru la ada can nak bergambar... tau.. kat umah mana sempat..cam devian la klu sy sorang2 gedik nak bergambar.annnn an.
See here..
Raya tahun nie bkumpul rumah shi,sbb dia 1st time kot raya kat sini. Biasanya dia balik kg.
Nie BFF sama2 STPM dulu.. 

X pernah miss raya sama2 . Tentu u guys pun ada jgk kan BFF mcm nie.


Shishi | Rara | Nunu







K.. ini saja..
Anyway tudung raya x beli sbb ntah mcm mana blh terlepas pandang !! 

Kami semua pakai celcom. Anda bagaimana? Anyway celcom ada sesuatu yg menarik utk kita2. Kat SINI 
Tapi kalau ada di antara kami curang,lalu guna maxis,kitorang xde masalah pun..celcom-maxis pun kitorang sanggup bergayut. Sbb persahabatan itu mcm Nokia, connecting people. 
Kat  SINI offer utk budak2 kampus.. Maxis  . Silalah tgk2 klu rasa nak jimat top up... Kan... :)



Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts