Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Thursday, September 27, 2012

Talked too much, a photo, before i go.

Assalamualaikum

Baru2 nie ada orang hello2..lepas calling2 janji la nak jumpa..Kemain aih call.Biasa sms je. Kredit byk ek ? Haa nie mesti guna HOTLINK MURAH nie kan? hee. Untunglaa jadi student nie kan. Mcm2 offer org nak bg. Murahnyaaaaa...x pyh la top up tiap minggu... oii percaya la ckp i mak jemahh. 
Oh2 lari topik. Anyway org tersebut bwk beg..Misteri..Dah jumpa dia pun keluarkan sesuatu dari beg tu. 

Ohh.. bunga..
Ah bunga?? 
Yeayy dapat bunga. 
Bunga ros. Plastik
Ihikkkk ^__^ 

Sukewwww. Jadi saya bawak dia ke belakang rumah saya. Indah tempatnya...hijau sungguh hijau. 
Pastu apa lagi.Shoot la.Tu la motifnye nk gtw. Hari nie ada prop. Bunga tu. Pinjam okay bukan bg. 
Wekk =P
Besar2 pun nak main tembak2 lg.. ajak la main masak2 ke..main master chef ke.. karnn..sbbnya bila tgk 1 video nie, rasa mcm teruja plak tgk org masak memasak nie. Ahakk.  Tp itulah,setakat bole tgk ajela.. confirm spesis mcm i nie confuse nak teruskan masak bila diberi pilihan macam tu. I mean, INI. View n tonton sesaat dua. *sesaat kau datang . Macam senang.. kan? senang je kot. Campak je la apa pun..jnj bila mkn x muntah2,mahupun terkena santau.

Hari nie saya sayu sikit sebenarnya..Sbb esok pagi nak kena bertolak ke Kedah. Aloq Staq. Umm ada kursus koperasi kat sana..Umm itu leww susah lew bile bakal jadi pemegang saham koperasi nie..Kikiki.. I rasa mcm sayu..pilu...sudu..garpu la nak tinggalkan Tg. Malim nie lama2.. Mybe sbb x minat sgt nk g kursus kot.. Kompem2 le aku tido. K bai.
Tapi kalau pergi konsert ke..ceramah UAI ke..fashion show ke.. pertandingan nyanyi ke..menari ke.. op kos la aku akan semangat ! Muehehehee. Mau x semangat. Klu org menari,kite pun rasa nak terkinja2 jgk an? Huaaaa :) rasa mcm gedik semacam je bila tgk dia orang nie masuk pertandingan menari. 

You guys blh la tgk siniiiii, view link bwh satu persatu supaya tidak tertinggal apa2 maklumat. Sapa2 nak masuk competition nie boleh lah BBM sy skg,sy sokong anda! *But i x pakai BB pun. Klu BB cream foundation pakai la. Sape2 yg berbakat mcm mak Jemah guru tarian AF boleh la join. KLIK ; 


Ok bila dah klik mari kita sambung pasal cerita saya yg akan travel ke jelapang padi esok nie.Aaaaaa.
Travel bukan sebarang travel. Traver bersama tawaran berguna. Apa pun barang x pack x setel, malasnya tp demi TRAVEL ku gigih jua ! 

Ahaa. mcm biasa sy nak bgtw, sy bwk dua2 hp. Celcom n Maxis. Sapa2 ada sesuatu nak bgtw call je. Terutama kepada mereka2 yg ada niat nak belanja saya makan nasi kandaq kat kedah nnt. Nasi kandar ada kat kedah jgk kan? 



Oh pasal photoshoot ini saya tangguh pengUPDATEtannya ek? Sbb gmbr xde ag. Boss x bg uhuk cian i. Tp xpelah. Tunggu ek? Sapa tunggu dia sayang i. Yeayyy ! 


 Minta maaf kalau terkasar bahasa. Tersilap bicara. Sy Mastura Rara dan saya suka bunga. See u . Jgn nakal2 yup? Daaaaa. 


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts