Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Monday, October 1, 2012

Photoshoot- Rasydan Ishak Photoghraphy

Assalamualaikum

Dgn malu-malu kucing biawak ini ingin saya tempekkan beberapa keping drpd beratus2 gambar yg telah ditembak pada tarikh : x ingat,haribulan : lupa. Hee. Tp awas gambar2 yang ditempek kat bawah nie mungkin akan menyebabkan  kalian rasa macam nak lempang pipi sy kerana sy byk buat muka poyo+koya. Hal ini kerana *haa ayt student minor BM* untuk photoshoot yg ini diriku tidak murah dgn senyuman. Aiyakkk.. spoillll sgt2.. bukan sengaja pun nak buat muka seposen gini tp ntah..x tau la kemana perginya jiwa raga soul shamsul i masa shoot yg nie. Mgkin sbb segan2 kot dgn photogh baru kenal nie. Hmmm.. Sadis !

Ruginyaaaaaaaaaaa..rugi gambar laaa muka x feellll.. Sorry Dan, kalau u x puas hati, i laaaaaaaaaaaagi x puas hati. Taw.. Huhuk.

Oh anyway.. Sy ringkaskan ;

It all began
At the show one weekend
I was a friend of your bestfriend,
said ;
"hey how you've been"
And with your Body Glove shirt on
And my high heels on
Let's watch something random
Turned into something awesome
Edited from Yuna random awesome.


 Taaadaaa !! ^_^
Perkenalkan... jekaka jejaka bernama Dan.
Klik untuk lihat siapakah gerangan orangnya photogh kian meningkat naik. 

Kelip2 kan mata untuk menatap hasil jari jemarinya.
Gambar nie sy edit. Pastu tgk2 ase mcm sama je edit dgn tak edit (sbb x reti edit) Maka sy pun upload yg x edit lh bermula dari gambar bwh hingga gmbr paling bawah. Terima kasih.


Eh berpaling pulak...










Sekian..
 Best shoot dgn dia. Happening. Tambah2 bila dia guna lens baru kecintaan dia tu. 

Hubungi dia  ::DAN::  013-900 9911 (hny utk yg serius plis)
Jgn lupa Klik  iklan Hotlink 
atau
((Utk majlis kahwin terutamanya. Sbb gmbr2 hasil nurkilan dia lawaaaaaaaaaaaaaa sangaaaaaaatt))

Dia sempoi..Pemalu jugak sikit2 tp bila dah bt lawak, hahaha :)
mls nak lyn 

Kepada Dan, All the best utk karier sekarang dan yg akan datang. I support u. Also. 


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Kurus kering. Segala kata cacian.

Assalamualaikum

Saya ada kenal dgn seorang perempuan nie.. Dia gitu2 je.. tp mulut perghh.... reti nak gelak kat orang aje. Dia suka tgk orang/renung org then dia terjemahkanlah org tu dgn persepsi dia. Dia dgn kwn dia lg sorang tp kwn dia nie xde la annoying sgt. Sy pun x paham la apa yg menyebabkan dia suka sgt tengok org atas bawah plus tgk orang x berkelip pastu dia akan cari sesuatu pd orang tu untuk dijadikan bahan mengata atau modal nak gelak kuat2.

Hahahaa lawak la dia tu.Mcm hape ntah!? Hahaha
Hahaaha dah mcm *&^%%$$  dah aku tgk kau nie
Hahaha !@#$$ org tu


Dia ckp kat BFF dia tu. Then depa sama2 gelak. Pastu renung orang lagi,then ngumpat,then gelak, begitulah seterusnya..X kira lah sapa..asalkan depan mata dia x kira org tu dia kenal atau x,x kira org tu jenis senyap ke bising ke. Dia tetap gelakkan org.  Bila lama2 sy tgk perangai dia macam tu,sy masih lg nak berfikiran positif terhadap dia. Mungkin dia bergurau. Tp kalau bergurau,xdenye ayat pedas2 kan? N kalau itu gurauan,semua org akan gelak tp ini tidak. Dia je gelak. Org lain kunci mulut je sbb xnk terlibat sama mengata org. Biarr lah dia mengata sorang2 dia. dia yg dpt dosa kan, 

Tp bila dah mmg perangai dia mcm tu,sy mendapati dia menyakitkan hati orang2 di sekeliling dia dgn cara berbisik dan gelak dia tu. Tp orang yg dia gelakkan tu sabar aje..buat2 cool padahal dalam hati bergelora. Alahh x yah tipu i lew u all..
So, sy mula ew dekat perempuan tu.
Kenapa sy ew dekat dia?
Sbb dia sikit pun x ada yang lebih dr orang yg dia gelakkan itu.
Contohnye annn,dia gelakkan org yg kuat shopping. I tgk dia x shopping pun... Npew..xde duit kew cik kak... kalau xde duit senyap2 sudah la..xyh la gelakkan org.. i pun xde duit jugak tp i x gelak kalau tgk perempuan lain kemain ni haa shopping pilih2 baju. Suka hati dia la hobi dia annnnnn. 

Dia gelakkan org yg pakai tudung belit2.. npew...u sendiri pandai ke belit2 cik  kak...belajar laa kat u tube kalau x reti.. jgn la ckp tudung org x lawa,pelik,buang masa sbb belit2 bagai..sbbnya u sorang je gelakkan tudung dia..bg org lain,, perghh stylo la orang tu !  Sebenarnya org yg pakai tudung belit2 nie kreatif,berani,up to date. ko hado? Tp org lain xde pun gelakkan ko pakai tudung sama? kan? Cube tgk tudung ko sendiri.. Dah cukup bagus ke..rasanya mmg mcm tu je la...dr dulu smpai skg. Kalau kite xnk berfesyen, xyh gelakkan org la. kan........

Sy pulak,dia ada ckp ''Weiii Ra kau kurus gilerrr.. tulang je ee'' Tp masa nie sy tak terasa sgt,mungkin sbb dia x gelak. Cuma i ada ckp ;
''Kita sama je kurus. Bezanya Rara suka pakai seluar ketat ngn t.shirt . So jelas la nmpk kurus tu. Mcm awk kan pakai bju kurung,x nmpk la kurus sbb bju kurung kan longgar2.'' 
Dia angguk2 je. Tahu pun dia tu sama je kurus.
Anyway
Selama nie dia xde lg gelakkan i depan2 i.. mungkin dia xde modal sgt. So i xde pape la nk ckp sbb dia gelakkan org lain kan. Bak kata org,belum rasa belum tahu.

Pastu tup2 ntah mcm mana ntah i ada bergambar dgn dia. Saja gambar gedik2 sengal ann. Pastu dia peluk i. Then dia ckp ;

''eeeee x rasa pape la peluk kau ni. Kurus kering!? Dah macam tulang kering?! Hahahahahaha '' 

Kemain dowh dia gelak. Actually sblum nie bila berhadapan situasi mcm nie sy okay aje.Siap sy plak yg tercuit hati dgn usikan mcm nie. Yela, betul la  sbbb sy mmg kurus pun. And nie bukan kali pertama org kata sy kurus kering kan. Cuma kali nie sy pelik sikit.  Sbb yg mengata dan gelakkan sy kali nie spesis kurus mcm sy jgk. Dan bila dia pakai seluar track,nampak dia laaaaaaagi kurus dr saya.

Memandangkan i sakit hati,* yela org kurus mengata kita kurus,*org tu mcm x sedar diri kan?
 i pun ;;;; *pandang muka dia then ;


????????? *buat muka awkward sambil agak ternganga
''Eyy excuse me..?.. berat kita sama okayyyy.. forty..Cuma i nie cantik sikit.. you??''

Nahhh amek kau. Depan2 muka kau yg x putih langsung tu. Sedasss sebijik atas dahi kau yg berjerawat dr dahi ke dagu tu. Haaaaaaaaaa. Padan muka! Aku kalau dah sound orangggggggggg.

Please2 sapa yg baca entry nie jgn la kata aku perasan. Sbbnya mmg aku perasan pun. Heii ! Geram kowt org kurus kering kata kita kurus kering. Klau dia montokk or gemuk aku xde la terasa sgt,, sbb dorang mana tahu apa itu erti kurus kering so sedap la mulut bercakap kan? Tp perempuan nie sepatutnya faham yg dia x leh mengata org sbb dia pun sama je mcm org yg dia kata tu. Wekkkkkkkkk.

Pastu dia . senyap. lalu buat hal lain seolah2 aku takde lagi dekat2 dia. Npe cik kak? sentap?
Haaaaaa mcm tu la perasaan org lain bila u gelakkan dorang tau. tp dorang x balas balik sbb dorang jaga hati kau. Tp i? Ohh sorry2. i bukan Izzah ombak rindu nak sabar nak redha.
I. balas . balik . sbb u dah melampau2. Cermin diri dulu cik kak sebelum nak gelakkan org..

Sekian. Aku puas hati sbb dapat buat dia sentap walaupun org akan kata aku perasan nak mamppppp pasnie. K bye

aku kurus dan tak pernah sembunyikan kekurusan tersebut. I tahu  perkara tu salah tp ahh. lantok lew.
Rara mmg kurus tp Rara x mengata orang. Bila kita mengata org,sama la maknanya kita mengata kat Allah. Sbb ALLAH yang. buat. kita. SEMUA.
Subhanallah........

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts