Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Monday, October 22, 2012

Dia & Aku kata

Assalamualaikum


Sayang betul dia kat aku.
Aku buat salah teruk, dia menangis satu malam.
Dan kemudian esok pagi, dia jumpa aku, dia tersenyum.
Kesalahan aku memang tak layak untuk terima senyuman itu.

Apakah memang ada manusia yang murni macam ni?

Dia nak marah, tapi dia nak ketawa.
Dia nak pukul, tapi dia nak ketawa lagi.
Dia nak tunjal kepala aku, tapi dia takut kepala aku sakit.
Dia nak lepaskan kemarahan dia, tapi dia takut aku terasa.
Dia nak merajuk, tapi dia nak berbual dengan aku.
Dia nak paling muka, tapi dia nak tengok muka aku.
Dia nak menangis, tapi dia tak nak bersedih masa tu.
Dia nak maafkan aku sebab dia nak terus sayang aku.

Dia kata aku bodoh, aku kata, memang.
Dia kata aku tak fikir, aku kata, tu lar pasal.
Dia kata aku tak guna otak, aku kata itu betul.
Dia kata aku bangang, aku kata paling bangang.
Dia kata aku jahat, aku kata takda niat.
Dia kata aku takut bila buat salah, aku kata takut gila.
Dia kata dah agak dah, aku kagum dengan firasat dia.


Dia dah tak tau nak kata apa, aku kata,
jangan kata apa, pukul je.
Dia dah tak nak pukul, aku kata maaf.
Dia tanya dah makan? Aku kata nak makan sama.
Dia kata jom.
Aku kata dalam hati..

"Tuhan, kalau betul dia jodoh, 
biar aku lawan untuk jodo
h ini!"


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Photoshoot_ Thousand Years.

Assalamualaikum

  • Don’t shoot what it looks like. Shoot what it feels like.
Wahh berfalsampah plak ann malam nie : )  Malam nie Rara cuma nak share atau memberi halwa mata kepada ibuk2 dan bapak2 sekalian dgn beberapa sedikit gambar hasil photoshoot dgn photogh paling berbudi bahasa di abad ini sifu Harith Rizzla 

Photoshoot nie dinamakan THOUSAND YEARS sebab masa Harith shoot,dia asyik nyanyi lagu nie je..Lepas tu dia suh buat feel macam lagu tu. X faham la kat mana kaitannya.. :) Tp buat jelahhhh..Heeehe. 




X suka gambar nie. Selekeh semacam + muka kanak2 x baligh. Tp Harith suka. x paham +,+
Gambar last
Haaaaa. Ini je??? 
A'aaaa.. ini je.. sbbnya Harith dah balik Sabah bah.. X sempat sy nak ambil gambar2 shoot nie dgn dia.. Takpelah..InsyaAllah, ada masa blh jumpa lagi kan.. Dear Harith,I miss u la sifuuuuuuu.

p/s : Gambar last dah tempek pada entry  INI  DULU


Pastu tetiba dia rajin nk custom hihi.
 Thats all...Bye..<3
Untuk pengetahuan semua..Harith edit pakai photoscape je
Simple but so nice bukan? ^_^

Hubungi Harith ( Zell)


godek2 facebook beliau,tgk album. Smart2 kan gambarnya?

Kalau nak call dia,klik SINI kalau xde kredit. Hewhew. Hebakkk boh.
Nak eksyen Galaxy Note II? Tengok SINI


Haa lagi 1. Harith masuk contest ape ntah. So dia letak gambar ppuan kelih bunga tu. Pastu terpilih. Yeayyy ! K bai

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts