Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Friday, October 26, 2012

Selamat hari raya aidiladha :)

Assalamualaikum

 copy

Hai ! Selamat hari raya aidiladha yg pertama 2012.
Tgh cuti raya + midsem sekarang nie.. Rara baru je smpai kg. Kelmarin haa.

Raya pertama best :) Raya kedua pun pasti sama bestnya :)
blh makan byk ! *mcm byk sgt aku makan. X g mana2 pun saya..just pegi rumah sedara mara paaaaaaaaaaaling dekat n g umh kwn2 paaaaaaaaaaaaling rapat je. *td kata x g mana2!
 Mmg pegi nak mkn.. hee. Sbb kat u mana nak merasa mkn sedap2..klu x telur,sardin.
kt sini free plak tu.. hee

Raya aidiladha bagi saya tidaklah semeriah aidilfitri..sbb family dah lama sgt x buat korban.. lembu mahupun kambing.. hee.
So korban kasih ajelah. eh?
Tp overall, mmg meriah aidiladha kat Kelantan nie.Sbb ramai okay yg buat korban kat kg..
Kalo kat bandar.. hmm... ko hado?? kih3 ^___^

Raya ke 3 nnt ada shoot kat studio.
Raya ke 4 nnt shoot outdoor .

Raya ke 5 nak balik UPSI dah :( Ada program. Tp x sure lg lah mak kasi ke tidak.. Hmm..mcm x kasi..masih rindu anak dia yg gedik nie kot... Tp ada program fasilitator..kat Penang.. *nak jadi motivator talented kena byk join benda2 alah nih. kot.
Ntah,dalam dilemma! nak g ke tidak.. ek...

Kalau diikutkan,cuti 11 hari bermula khamis 25 hb 10 hingga Ahad 4 hb. 11
Tp bila dah rasa nak g program tersebut plus byk assignment lg x siap nie.. Bermakna dipotong potong lah cuti tu. hewhewhew.



Photoghrapher : Ahmad Ameeruddin

From : Photo student PSAS
Politeknik Sultan Azlan Shah

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts