Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Thursday, November 8, 2012

Sahar Photo

Assalamualaikum

Mungkin ada yang dah bosan tgk gambar Rara berbaju rimau aummm dengan tudung purple nie. Kan? 
Tp xpelah who cares kalau u guys bosan sbb nie blog Rara Rama2 so suka hati kite lah .Kih3 :) Rara bukan apa.. rasa mcm x puas tau kalau x tempek gambar hasil karya mana2 photoghrapher kat sini.. Rasa mcm x ada apa2 Rara buat setelah mereka dgn sweet2nya menembak gambar saya... gitewwwww.. jadi motip i suka sgt nak tempek gmbr hasil photogh kat blog ini adalah untuk menzahirkan rasa terima kasih dan mengabadikan sokongan i terhadap mereka yang rajin bekerja di usia muda ini. *Tabik springggggg boh ^__^

Sekeping dua istimewa dari mereka dari PSAS


Dan ini pula daripada 


Framing smart ahh !! cayalah Sahar.
talent je x smart. hufffff

Sharp kan? hewhewhew *mcm aku reti

Saya suka gambar2 saya dia . Anda bagaimana? Haa... jadi jom  gedik2kan jari anda dan klik laman muka buku Sahar Aliff 

atau terus kepada page baru beliau dan tekan LIKE untuk menyatakan SUKA


i like,u like,we like,
we like cuz we care. ceeee "_"


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts