Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Friday, November 9, 2012

Stylista Contest

Assalamualaikum

Tadi sy berpesbuk sambil tgk anugerah skrin. Hah pastu ada notification dari group blogger.


Awak !..ada 1 jam lg! cepat2 inbox gambar anda di page kami ^_^
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.482457241777808.106690.276626455694222&type=3



Gitewwwww postnyaaaaa... pastu sy pun baca.wah menariknya !! Heheee. Nasib baik mereka post klu tak sy x tahu..sy nie mmg slow ahh. hewhew. oh btw rajinya dua sahabat sama2 cun nie buat contest. haaa. aku bila lg?

So......saya telah inbox gambar ini pada page mereka.. sedap nama page mereka tau.

Klik LIKE tanda support mereka :)

Lepas tgk page nama sedap n tuan empunya sama2 soo sweet nie jari automatik tekan LIKE. 
Pastu jumpa blog mereka. Sekali lg jari automatik tekan follow sebab blog comel dan ada benda mereka tulis kat blog mereka.. baru ada feel nak baca. sambil baca,sambil santai.. rilexx.

Blog Syira menarik  sebab...... 

1. Warna pink muda ! hehe.

2. Dia cakap dia bukan model tp suka post mcm model. bg saya,syira nie jenis yg berkeyakinan dgn cara itu ! akak suka adik syira :)

3. Saya suka puisi2 dia. dari hati sangat... ikhlas je bila baca..

Blog Dyla menarik sebab....
1. Resepi2 dalam blog dia buat saya rasa nak masak dan saya suka makan masakan dlm senarai resepi tu.

2. Ada tips cinta... so klu tgh nak something new or better utk lover,boleh la cepat2 baca blog dia. idea idea ! :)

3 . Dyla pun suka rama2 jugak. sama la kita.. :)


oh
Ini gambar yang saya inbox 

STYLISTA CONTEST BY SYIRA AND DYLA 



Wish me good luck everybody ! 
with loves, Rara ~

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts