Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Wednesday, November 14, 2012

Duhai bulu mata... tolonglah mata..

Assalamualaikum

Today i went to Selangor sbg ''guru pengiring'' utk outing budak2 form 2 SMKA Simpang Lima (SLISS) They are all happy go lucky students! ^__^ Ada potensi berjaya dik,good2. X konservatif sgt. Hee. And yg aaaaaaaaling penting jgn sia2 kan usia muda,kelak menyesal tiada guna. Taw. Tawwww. 


Sumber : Status facebook i sendiri yaww. 

Ok. Lepas balik sekolah tu, i tido tido tido sampai la dekat maghrib. Muehehee. Astaghfirullahal'Azimm.. Penat.Bkn sbb pnt lyn budak2 tp sebab penat emosi kot. Byk keje karrnn. 
Lepas tu, lepas isyak sy datang KHAR. tido sini ngan aida.. Sembang sejam, pastu buat slide ceramah sampai siap :) 

So skg dah siap dah kejenye sejam yg lepas TAPI  sy x leh tido la bro .. sebab yelah td dah tido petang. Pastu minum nescafe 3 in 1 plak semasa wat esemen td. Heww... mmg nafsu tido tu terhakis lew. So? Nak buat assignment lain rasa mcm xde feel. Xde idea. And xde kerajinan.. Makanya.... gue catatkan semua ini ke blog gue sihhhh.. gitu dong.. 

Alang-alang tuu kan...gue ada nie sesuatu mau share.. org kata sharing is caring gitu lohh... jap ya, tekan SINI  
Suka tak? Suka x? Levi's u ollss.. x mampu maq nak beli byk2.. setakat nie ada 1 je . Heheh. *tetiba citer pasal seluar. Hee.

Lagi satu, INI  Jangan lupa klik LIKE tanda benda alah tu hebat. 

Apakah itu?

Apakah?

Apakah?????

Cekidaut ^_^


Ummm..xtau lah nak cakap apa. itulah,nak tido x ngantuk.. huhu.. klu buat2 tido mesti kelip2 je guling2 tp x jugak tido... uwaaaa.. duhai  bulu mata..tolonglah mata.. tutuplah... tutuplah.... 







Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts