Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Friday, November 16, 2012

Bersama kekuatan Gaza,Bebaskan Palestin

Assalamualaikum


Women and children alike

Murdered and massacred night after night
While the so-called leaders of countries afar
Debated on who's wrong or right



But their powerless words were in vain
And the bombs fell down like acid rain
But through the tears and the blood and the pain
You can still hear that voice through the smoky haze


We will not go down
In the night, without a fight
You can burn up our mosques and our homes and our schools
But our spirit will never die

We will not go down
In Gaza tonight


Lets Say 

" Freeeeeeee Palestine!








Talent : Mastura Rara
Photoghrapher : Ezwan Othman
Editor : Rara Rama2
Penaja : Urban


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Melepas semuanya...

Assalamualaikum

Hari nie Sabtu. Today is Saturday

Sebenarnya hari nie aku nak pergi majlis menyambut menantu... Kt Behrang.
Selamat pengantin baru untuk Bro Framestone. Blogger hebat lagi rajin berbelog !



Aku mmg nak pegi sbb :

1. Dia sendiri yang ajak..X pakai PA ke org gaji ke..Inbox gitu.. then dia bg nombor telefon..mudah la klu apa2 nnt nak call. Inilah cara yg betul nak jemput orang!
2. Dekat. Kat Behrang. Boleh la sampai.... still area bdk2 UPSI jgk
3. Boleh jumpa blogger2 lain!! Yeaaayyyy
4. Makan free?? ummm xdela menjadi keutamaan sgt. hehe.


Juga hari nie aku jugak boleh pergi mandi manda di kalumpang sbb Kelly and the geng ajak. Siap nak support minyak lg. So mmg free2 lah.

Tapi kedua2 jemputan yang maha seronok itu aku terpaksa tolak sbb pukul 10-12 aku ada kelas...........

Dan pagi nie mmg aku and the geng pegi kelas. Tapi setelah beberapa ketika menunggu, setelah menelefon lecturer yang x angkat, aku call penolong ketua kelas dan dia bagitau kelas batal

Hohohooo thanksssss sbb BAGITAU AWAL2....

Aku dah lepaskan dua peluang maha best utk kelas 1 jam kredit nie.
Jadi,lepas beli telur utk jadi sarapan+lunch aku, aku balik umah lalu aku tulis catatan ini kat blog nie.
Sambil fikir.... sempat lg x nak pegi majlis bro? so aku check facebook. Dia tulis kat page event:  ''Majlis berarak bermula pukul 12.30 jangan lewat, if lewat kena tunggu malam baru jumpa muka pengantin'' 

Skg pukul 11 lebih. Aku rasa x sempat dah. Sbb aku belum makan,belum cari baju,belum bersiap,belum cari transport, belum tny sapa kenal jalan utk bwk sekali dan bla bla bla. aku dah jd malas !! sian aku :(  Lagipun mmg x la aku nak pegi malam kan? 

Dan kellly. Dia dah gerak...  sian aku sekali lg... :(

Tapi...xde la kesian sgt sebenarnya...sbb byk lg keje aku kena buat. Paham x Rara? Paham x???

1 . Morfologi. Study smpai habis dulu baru boleh buat perbandingan! 
2. Cari buku kelompok kaunseling tu. Translate ! buat slide ! Jgn lupa buat word jugak
3. Laporan interview OKU . Report jangan x report -Jgn lupa gabung video, Pastikan transkrip pika buat. 
4. JPK & RPH yg gilatakdesapapaham,akulagilaxpaham
5. Assignment koperasi.... kelas ada xde, keje byk x ketahuan hala.


5 kerja nie akan disiapkan mulai hari ini hingga sabtu ..... 
Selamat maju jaya Mastura Rara ! 

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts