Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Thursday, November 22, 2012

Kita dan mereka di Palestin

Assalamualaikum

Kekejaman Israel terhadap Gaza dah lama kan, kadang2 kesian sgt kat orang sana.Sikit pun tak pernah aman damai macam kite skg nie. Mcm i skg nie. Elok je.Sopan je menaip dgn perut yg kenyang,tidur yg berkualiti. Tapi mereka?

Sbb masa dekat Ramadhan yang lepas,masa saya pergi event nie kat Balai Islam Kota Bharu,dah ada jual barang2/kempen2 untuk Gaza/Palestin. Cuma masa tu xde la seheboh sekarang.
Event tu :

Masa event nie pun dah ada kempennya,sekarang apatah lagi. Thats mean kezaliman terhadap Islam kini menjadi2! Tak pernah surut sedikitpun.  Si kafir terus kafir.

Dear Gaza and to all muslims there, sy x dapat nak sumbang tenaga,idea,atau bantuan kemanusiaan ke sana. Yg sy ada hanya doa...
Sungguh,aku sungguh berdoa dalam setiap solatku.Kerana engkau semua saudara islam ku.

..Some of the gambars..





Nie xde kena mengena

See.Taktala kita bersuka2 ria dari dulu sampai skg g event sana sini dgn kengkawan,mereka kat Palestin tu dari dulu sampai skg setiap hari memikirkan berapa lama lagi mereka akan selamat. Sedih... mmg sedih. Tp kita tetap begini.Mcm aku sendiri. Hny doa... hny doa yg tak putus2.
Juga taktala kita sedang menjamu selera. Vanilla choc blended, choc blended, mereka? red blood?
Taktala kita rilex santai membaca majalah sambil menunggu pesanan makanan, mereka? membaca doa agar dipanjangkan umur atau dicabut nyawa dalam syahidnya?
Dan taktala kita cukup nutrisi makanan,mereka? Cukup lah sekadar doa dari kita semua.. itulah keperluan asas mereka...
Allah bersama mereka
Aminnnn...





Who is the champion?? see HERE !

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts