Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Tuesday, November 27, 2012

Firdaus Norjaya Photography

Assalamualaikum

Public holiday yg lepas, (dah lama u) bersamaan dgn hari Deepavali,,sy dan peneman setia-Atin *i love u* dah pun ke KL untuk berdating dgn BFF saya dr kg yakni Love Patzzi  aka sy panggil Nisa. :) Tp citer dating dgn girlfriends tu saya update nnt ea. Ingtkan tau. And for those yg mana ada girlfriends jugak,sila klik SINI dan lihat something ehem-ehem. Huaaa :) 

So ceritanya,memandangkan dah alang2 ke KL, 1 pertemuan diadakan bersama photoghrapher sifuuu *tunjuk ajar ku siput sedutt sruttttttttt* __Firdaus yang mana telah sekian lama menunggu kedatangan patik ke sana bersama paluan kompang kepak kepak kepum cikebum2 untuk men''shoot'' patik. Ewahh.

So malam nie nak citer pasal saya berphotoshoot dgn abe photogh nie dulu ea. 
.....Memperkenalkan.....

yg tgh2 op kos.
Selamat menonton ..
Atin mengasah bakat | Firdaus merakam bakat | Rara mensepoilkan bakat *ehh
Lokasi : Bukit Bintang
Bangunan terbiar/Parkir bergraffiti hip hop
* kemain la masuk dalam,menempuh liku2 hidup melalui  pagar rosak + semak + becak tgk2? Hufff. Ada je pintu depan. Elok je tersengih ^__^ 

The some of d'gambars...
Kurus. 70% suka. 
Gears: D7000 | 50mm 1.8D 
Editing in: Lightroom 4 | Photoshop CS6
Exif: f/1.8 | 1/160 sec | ISO 100


Gears: D7000 | 50mm 1.8D 
Editing in: Lightroom 4 | Photoshop CS6
Exif: f/1.8 | 1/160 sec | ISO 100

I like this pose. I like my finger. 
Gears: D7000 | 50mm 1.8D 
Editing in: Lightroom 4 | Photoshop CS6
Exif: f/1.8 | 1/160 sec | ISO 100



Gears: D7000 | 50mm 1.8D 
Editing in: Lightroom 4 | Photoshop CS6
Exif: f/1.8 | 1/160 sec | ISO 100

Saya suka gmbr2 dia sbb sharp,clean and clear, kaler sgt menyerlah, angle cantik, dan sebagainya *yg sy x reti nak sebut Sesuai la dgn saya2 yg ala2 saya nie. Annn. Annn. Sapa2 lagi yg suka boleh lah LIKE page Firdaus ea. Support ore kelate kato... :) Bekerjasama dgn Daus nie mudah,dia profesional dan sentiasa sudi memberi tunjuk ajar kalau kite x tahu nak buat muka apa lg dah. Sapa2 nak belajar lebih lg boleh lah contact dia tau? tau?


Mau x nak like? Dia pernah shoot ramai artis tau. Setakat Lisa Surrihani tu alah kacang je. 
Dia angkat kamre,Lisa terus pose. x byk ckp..
tu baru Lisa Surihani.. yg lain2? Ada lg..Awak2 sume tgk la sendiri ea. Godek2 secara sopan gitu page dia...tau? tau?
Tak lama lagi mudah-mudahan laa dia ada can shoot Maya Karin lak kan? Gojes ngat Maya dalam filem terbaru INI  *Yg tajuk dia setan2 tu. Hehe.

Sekian saja dari saya,kita berjumpa lagi di hari dan waktu yg ntah bila,bila2 masa ehek 

...............................................................PESANAN PENAJA.........................................................

Ada benda lagi CUN selain awek ! Lihat SINI untuk bandingkan mana lg cun? 
Penaja pesan awal2 ea, yg  INI  seksi sikit. Eh bukan sikit,tp byk ! +,+
Mana2 photogh nak ajak saya ke SUNWAY LAGOON, silakan silakan. 

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts