Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Saturday, December 8, 2012

Love Dedication Contest

Assalamualaikum


Expressing your love to the special person may win you more than his or her heart...

 how ?
HoW ?

Come on baby come on, fantastic prizes waiting to be won! 

This contest is an extension to the popular Nissan ALMERA’s Proposal TV Commercial where the hero expressed his love and marriage proposal in a unique way and won the heart of the heroine. 

Participating in this contest couldn’t be easier – all you need to do is to express your love dedication on Nissan Malaysia Facebook page in the most creative and expressive way through a photo or video submission. 




How to join? Oh good question ever
special to our  Sweet heart/Spouse :) 

klik here :


And again ! 
Submit your most creative love dedication in either video or photo format at http://ysmcdn.com/share/my/2433/3049831

WILL YOU MARRY ME? 
---yes i do
i do ! 
Picture i like :  MirulartsPhotography 



Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Dato' Muhammad Arif photos

Assalamualaikum

Itu hali aaa, sulah lama ooo, saya shoot aaaaa. Sama dua olang potoglaper. X sempat nak celita awal2 pasai sy manyak kirja maa..
Yang pertama ilalah Babunlaut Sama. (nama ada motif tersendiri :) Sy punya motif ada kat SINI.
Yang kedua ilalah Ezwan Othman. (nanti entry seterusnya kita tulis pasal dia plak yerr)

Ini celita aaa,pasal babun dulu aaa. Ok kan? Hehe.Well, Dia bukan spesis mamalia tersebut,nama dia Dato'Muhammad Arif. Hungtungglaaa muda2 da ada pangkat.Dato' plak tu,. Segan i oll nak berkwn dgn dirinya. Haha sgt dato' !  Tp tu la,dia shy shy cat tp manyak loyar buruk ooo.

Ok penat jadi org cina muallaf. Jemput baca entry lop patji aaa sebab dia sudah celita pasal ini kisah. Dia rajin menaip dr saya. Ahhaa. Silakan baca aa?


1..2...3.. KLIK !
Suka? Klik SINI 
Tak suka? Klik SINI utk lihat awek cun yg kompem la u guys suka !  ^_^
clue : dia xleh sebut R . 
Dan ini mereka yg menemaniku.. hehe.. Depa dah otai shoot2 nie. 

Yang cantik kuning tu HAZANIS aka LOVE PATZZI  merupakan blogger femes merangkap model part time.  
Yang cantik pink tu ANIS ZAHIRAH  ,baru saja konvo uitm dgn degree kelas pertama wooooo
Yang tengah tu hakkk tuiiiii
hehee. gurau boh. 

yg nie aku combine2 sendiri utk merosakkan keadaan. Abg photogh jgn mrh yerr. :)

Sebelum saya mengundur diri,molek kiranya saya menyebut perkataan ini :

SPECIAL THANKS TO

DATO' MUHAMMAD ARIF 

FB :

LIKE page beliau sbg tanda support anak muda kita ! yeayyyy ! 
PAGE :



Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts