Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Tuesday, December 11, 2012

Tugasan berbaki sem 5 hohoiiiiiiiii ^_^

Assalamualaikum

Pejam celik pejam celik pejam tak celik celik , kini dah 13 minggu sy berada di semester 5 UPSI tahun 3. Haaa. Minggu depan adalah minggu last kuliah. Hoiii ! ^_^
*tp rasanya ada lagi kelas tambahan,sbb nak ganti kuliah2 yang batal akibat lecturer bizi la apa la. Hmmm. Dia yg batalkan kelas,kite lak nak kena ada tambahan...Hew2.. 

Sy x boleh nak menaip entry panjang sebab sedang buat tugasan berbaki iaitu KPD- Penaksiran 1. Hampir rata riti budak2 UPSI x suka tugasan nie sbb leceh.Senang, tp banyak. Eh xdelah senang sgt kot? Tp boleh kata senang jugak la bg sy sbb buat cincai cincau pun booooooolehh. So malam nie nak print,sediakan ongkosnya kerna bukan 10 keping harus di perin,tp mybe 50-70 page gitu la.. Gitewwww...

So,untuk peringatan diri sendiri, senarai tugasan yang x siap lg ialah :
1. KPD - Rph,jpk,jpu,set 40 soalan,model assure,esei 10 pages, dan lain2 sila rujuk kawan sbb x tau menfe,ponteng banyak kelas bosan. Hee. 

2. Laporan & slide presentation kelompok kaunseling En Nuar.

3. Buku log makmal kelompok kaunseling

4. Laporan sesi live kelompok kaunseling. My live session is tomorrow yahooo !

Ok then, byep




Tu la En Nuar. Laki yg pakai spek. Lecturer kaunseling kelompok/kelompok kaunseling. Best dia, ore kelate. Baik je.. nak bg A je semua... Dulu pun dia bg A jugak kat kami masa dia ajar sem 3 (kalau x silap)

Yg x pakai spek tu the only one classmate lelaki dalam kelas kami.. hee. 

Nampak sy nampak sy? Huhu. Kan dah kate.. kalau g kelas mana ada melawa pun..tudung ngn bju pun xde kena mengena..And dgn x mekap,oh tak kuasa mak nak melaram nyahhh... ^_^

Jom geng study week nie kite g jenjalan...
see?


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts