Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Saturday, December 15, 2012

Safwan Hasbullah Photoghraphy

Assalamualaikum

Update lelaju : Kini Rara dalam projek Safwan Hasbullah mencari talent. Nak join x? PM FB :)

Senang rasa hati nie bila dah x de esemen nak kena buat.. hehe. Study? Belum mula lagi..sabaq nahh..nak enjoy2 dulu ehh..
Hari nie,Rara nak tempek gambar dari photoghrapher nun jauh dari Sabah bah. Bole bah kalau kau *xde ayt len?
Rara nak bawak u all semua menikmati alam semulajadi yang hijau dan nyaman, langit yg kelabu _langit tak biru sbb petang gituwwww..  mari kita duduk secara ayu atau berdiri secara anggun. *heh heh. Hirup udara segarrr... srupppppppp


  • Suka karya2 Safwan nie..naik seri. Kaler terang gitewww. Semua nie seni, ada byk seni dalam dunia nie. View SINI kalau nak tgk seni mende lagi.


Talent : Farah Hani & Mastura Rara (nama tipu Linsa Surinhani)





Hehe. Ini saja...nanti Rara upload lagi untuk abadikan muka2 muda nie..Buat tatapan di masa tua, oh tidakkkkk. 

Nanti bila dah ada cucu cicit nnt.. boleh la bgtw kat depa : 

''Cuu.. kalau nak tgk nenek muda2 dulu,search masturarama2.blogspot, haa situ ada muka nenek sebelum proses penuaan, body sebelum tamat proses metabolisme" 

Cucu jawab 

''muke sememeh body sekeping!!''

Nenek masuk senyap2 ke dapur sorok diri dalam tudung saji. 

Ok? Bye semua..Salam <3
Kawan2 jangan lupa LIKE 


Atau kalau nak skodeng more pictures, jemput ADD 


dan selamat berkenalan dengan beliau. Acecee 

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts