Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Saturday, December 22, 2012

Me @ Perkembangan terkini

Assalamualaikum

Apa khabar kengkawan kuss? sihats taks?

K.
Rara penat hari nie,penat sgt la kot sampai sambil tgk madagascar 3 kat kedai td pun leh hampir tersengguk gitu.

Nak citer pasal hari nie. Pagi2 ada kelas koperasi. Kelas last. Haruslah pergi. Hewww. Maklumla universiti kerajaan hihihii. *ooo kau nak kata universiti swasta x yah g kelas la? pruuuuu~~
Lepas tu pergi beli nasi lemak dengan kelly kat taman bernam
Pastu pergi umah kelly kat taman bernam tu. Umah kelly sama la maknanya umah fara,tyra,pika. :) oh td aina xde..
Lepas lepak2 makan2 kat situ kelly n i balik rumah i pulak.
Balik mandi2 and bersiap untuk event

Who's next talent?

Banyak nak citer pasal nie. Seronok,awesome,sporting,berbakat,friendly,cantik,dan semua yg best2. hehe. Tp oh letihnya,,tunggu tau. :)

Hari nie Rara x jadi talent,(Tp shooot jugak,xleh lari haha) sebab ini untuk talent2 baru yang bakal ditonjolkan bakat mereka dalam satu page baru yg akan Rara buat lusa nanti dalam blog Rama2. Blog Rara nie lah ! ;p *ala jgn la kate cincai,,i tgh belajar la nie. huhu.Support la sikit ea. ea. :) 
Follower x ramai xpe jnj ramai stalker kih3. Apelah awak2 nie,suke skodeng kite tau...Kite malu la jugak sikit-sikit... hehe.

Tak lupa juga,,,beberapa di antara mereka yg terpilih oleh Safwan akan menjadi talent Safwan nnt. Ada sorang je talent lelaki. Oh tidakk. Di manakah maskulin2 semua??

Ok nnt kite citer lebih lanjut tauu. tau?  Rara penat...sbb 

Lepas event td pegi cari makan ngn Kelly,g secret resepi tutup, then g Kiaabdul. Awesome,mcm secret resepi. Beli lah 2 keping kek . Standard harga pun secret recepi. Hamboii. Xpelah, si comel  belanja kali nie. Heheyyy :) Lagipun,please la support kedai2 dari Malaysia tercinta nie. Please la. Please.

Pastu g makan kat Taman U, ikan kembung masak pedas ngn tomyam seafood je. Kenyanggggggggggggggggggggggg. Nak je tido kat meja tu jugak lepas mkn.Haha. 

Pastu balik.Tukar baju, x mandi. Terus pegi keje. 
Waiter kat restoren dekat dgn rumah. Dah dekat seminggu dah keje. Lepas nie xnak dah kot. Nak study,exam lg seminggu. Lagipun sebelum nie ganti kawan je..dia balik kg. Nnt dia datang sini balik,dia kot yg kerja. Ke aku nak terus kerja? Heh? Ummm.. tgk lah cane. Huhu. Best gak keje benda nie. Senang. (Yela org x ramai hehe) 

Kul 11 balik.Mandi2 bagai,terus tulis entry nie. Takut kenangan nie akan hilang dr memori kepala. Yela. Otak i nie 2 gig je. Dah penuh dgn teori2 kaunseling dlm kelas so xleh simpan dah memori pasal lain.So. Itu pasal kena tulis dalam diari nie..xnk ianya jd picisan sahaja.Biarlah selamanya ku abadikan.. walaupun perkara2 biasa. Hehekkkk.


Pukul 9 pagi nak bertolak ke rumah orang kawen,yeyyy kak mia nak kawen yeyyyy :) 
Petang balik lah,. :) 

Ok itu sajaaaaaaaaaaaaa.Salam sejahtera dan selamat malam semua pembaca budiman ! 
Loves,Rara ~ 


ajar pose fevret kat org lain lak. Hehek. 

Yang pakai selipar cabuk tu tak ajar hokeyyy. x ajar ;p

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts