Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Wednesday, December 26, 2012

See you again !

Assalamualaikum

Hari nie hari last sy nak bermalas2 di rumah. 
Malam last buat part time.
Sbb....
 esok dah tiba masanya utk saya fokus pd pelajaran. Heheyyy ^^
Final exam.is around the cornerrr  
~~~Better late than never~~~~~

Disini ada beberapa pesanan :

1. Utk pembaca blog saya.

  • Lepas exam nnt Rara update lg deh?
  • Kalau rindu,klik la nuffnang. Ahakkk! *Buat Maria Elena sikit plis 

2. Utk kawan2 
  • Kite tangguh main2 kite. Lepas exam kite sambung lagi k?
  • Mana satu nak pergi? Mandi sungai? Shopping? Tgk movie? Atau tido?
3. Utk photoghrapher 
  • Lepas exam nnt ya,saya sudi untuk outing. 
  • I jd talent, u bg soft copy. Win2 situation rite? 
4. Utk sidia
  • Skg awak plak tanggung rindu ok! Main lah game sehari semalam pun...x kesahhhhhhhhhhhhhhhh.
  • Studylah sbb Allah suruh kite study,bukan sbb nak dekan. Dekan tu akan datang dgn sendiri bila kita usaha yg terbaik dan buat dgn bersungguh2. 
6. Utk peserta who's next talent 
  • Dalam waktu terdekat nie kita akan jumpa kembali
  • Gambar dan keputusan akan di upload lepas musim exam nnt. Sabaqqq nah? 
And yang paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaling penting one and only,,, 
  • Daddy,this is for u.
  • I miss u,please come to see me in my dreams :)
8. Utk mak
  • Apa2 saja lah,asal mak happy! Take care banjir2 nie.
  • Jgn risaukan org la. Org nampak je manja dan mengada tp org lebih kuat dr yg mak sangkakan. Mak tahu apa... kih3 ^^ Muahhh ! 
SEE U AGAIN ! 


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts