Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Monday, January 21, 2013

3.AM Citer hantu. Tercabut jantung aku !!

Assalamualaikum

Hari jumaat lepas,yakni 3 hari lepas, ak g Rawang ngn kengkawan semata2 nak tgk wayang. Dlm perjalanan dr TM ke Rawang tu ak tido kroh kroh sbb penat, baru balik dr keje aku sbg fasi kpd GSTT. Penat tu lebih sbb ak dah pun merelakan diri ak utk bertugas sbg fasi outdoor.Bukan lagi fasi indoor yg senang lenang goyang kaki itu.

Outdoor :(

K. Dalam tido2 dalam kereta ak tu ak terjaga sbb kengkwan duk menjerit seronok sbb dlm radio duk hebahkan pasal citer baru thailand. Citer hantu. Kemain depa seronok ! haha. Ak on je...takut tak takut belakang kira.

So,sampai2 yup mmg g tgk citer tu.

3 A.M

Movie nie 3 in 1. Mcm nescafe gak la. Ada 3 citer hantu yg aku mmg takut sbb aku penakut kot.

1. Hantu rambut palsu
Takutttt ohhh bila mengenangkan rambut2 palsu yg ada kat kedai tu adalah rambut mayat.Dalam citer nie, rambut ppuan mati kena bunuh dgn kejam. Rilex je pakcik tu potong rambut dia dgn tiada sopan santun and pegi jual and awek nie buat rambut palsu n jual kat kedai dia.Pernah pakai rambut palsu x? Agak menyesal tgk citer nie sbb ada darah2. Huhuuuuu... kena pancung. wekkkk nak muntah ! 

2. Ehem2 dgn mayat wanita cantik
Aku harap adik2 aku tak TERtengok citer nie. Adoiiiii.

3. Main hantu2
Part nie mmg buat jantung ak luruh bagai buah cempedak di luar pagar. Ada je kejutan. Klu org lemah semangat mmg please jgn lah tgk yg nie. Meninggal serta merta.. menyusahkan org lak. Bulih la depa duk main2 gitu. Pas main, ingt betul2 dah. Tp main2 lg. Pastu ingt betul2 dah,rupa-rupanya main2 lagi . Berapa kali ntah mcm nie. Nak marah, geram, takut,kecut, letih takut, dan sbg ak ase... mmg eeeeeeeeeeeeeeeeee !!

Anda bagaimana? Penakut x ? Kepada tak tak takut klu just tgk citer2 mcm nie,,blh lah join zombie kat Bukit Utama nnt. Sini Zombie Run Malaysia 2013 Bukit Utama Klik LIKE kepada yg tak takut utk buktikan anda x takut . (saya klik tanda buat2 tak takut) Hehehee.

HANTU MALAYSIA?


Sekian saja pasal hantu. Takut aku. eeeee.

Takut,takut jugak. Jgn lupa hny Allah yg maha berkuasa. Takutlah dan bertakwalah kepada Allah. 



Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Post a Comment

Popular Posts