Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Saturday, April 13, 2013

Jom wechat ^_^ Eyyyyyyy !

Assalamualaikum semua.. :)


Dalam kesibukan Rara meneruskan tugasan demi tugasan yang ngak bakalan siap dalam masa sehari dua saja ini, sempat juga intai2 laman sosial facebook dan blog seminit dua. Tapi petang nie nak ambil beberapa minit lebih untuk ehem2 cakap pasal aplikasi baru yg tengah howttttttt bak outfit2 dari MJ Collection yang lawa cun melecun tu. (Like hello owner dia my friend owkay! Trust her ^^)  
*********
Aplikasi yang Rara maksudkan yg tengah hangat sekarang tu tak lain tak bukan,WeChat - lah kan? tajuk entry pun Jom WeChat -_- 
^_^
WeChat nie kalau u guys belum tahu,i kasi tahu jap ea. Mendenye sama lebih kurang r dengan whatsup tu BUT WeChat,i'm telling u, lebih advance lah dari aplikasi yang lain. WeChat  bagi kita peluang untuk  berbual dengan cara yang baru and special, terutama untuk berhubung dengan rakan-rakan di seluruh platform mudah alih. pergh Rara.. kosakata ayat kaw.. +_^

Rara belum habis explore lagi aplikasi we chat nie, yelah i bz yawww. Thesis dah mula. So kalau u guys ade kemusykilan or ketidakfahaman apa2,boleh la rujuk http://www.wechatapp.com atau  intai2lah page di Facebook https://www.facebook.com/wechatmalaysia. Owkay dear? Kalau nak rujuk Rara pun boleh jugak..tp x tau lah bila boleh respon tu. Hewwww.

Heee nampaknya masa sudah mencemburui kita. Thesis tengah tunggu Rara! Teruja sangat nak dating dengan thesis. =_=   huaaaaaaaaaaaaa..
Sebelum menamatkan hujah2 bernas saya , saya selaku ADUN kawasan Wechat dengan ini menjemput seluruh rakyat yang bijak yang mana memiliki telefon pintar mudah alih,ayuh!Jemputlah ramai2 add saya. 
masturarara

Jom we chat ! 



Tp buat masa skg Rara bz. Ada masa nnt kita sembang2 ye? Jom wechat . 
Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Post a Comment

Popular Posts