Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Saturday, January 5, 2013

APA YANG KITA BOLEH BUAT LEPAS HABIS SEMESTER

Assalamualaikum

Holo !

Well.....saya dah pun habis exam semalam tp yes masih stay kat UPSI nie sbb lagi tak kurang seminggu, i ada program nak kena join demi elaun pengalaman . haha.  *Bukan program sehebat INI  tp mmg berbaloii..

So ! Ceritanya i nak tulis APA YANG KITA BOLEH BUAT LEPAS HABIS SEMESTER

1. Bangun lambat tanpa perlu alarm clock pukul berapa kena bangun hari nie, so just bangun naturally dgn berkualiti dan yg paling penting, sempat merasa dua keadaan lepas bgun tido :

  •  Feeling2 rambut kusut masai tp cantik mcm Taylor Swift bru lepas menari kat stage mtv awards.
  •  Feeling2 rambut kusut masai tp astaghfirullaha'azim mcm kuntilanak atau mak lampir.

(Tp please la. please la bgun solat subuh. Tido balik lepas subuh tak elok,tp terus tido tanpa bgun subuh laaaaaaaaaaaaaaagi tak elok. Plus dosa,masuk neraka kau. nak? (pesan kat diri sendiri)

2. Boleh elak  mandi awal 6.30 pagi. Hooreyy ! Ya Allah sukanyaaa .

2. Tido siang tanpa rasa bersalah terhadap tugasan yg tak pernah habis selagi x study week

3. Basuh baju dengan tangan berbakul2 tanpa perlu menjimatkan tenaga untuk kelas,tugasan,meeting,discussion. (baju banyak tp bila nak guna,aaaaa nak pakai bju mana nie???) klik SINI kalau x cukup seluar jugak !

4. Makan megi tanpa pedulikan pesan mak and boyfie
- mak pesan : Jgn mkn megi,nnt sakit buah pinggang macam anak ayah ngah,tiap bulan kena g  hospital,nak duk berejam jam cuci buah pinggang? mak tak nak teman.. baik duk rumah memancing.
- boyfie pesan : Jgn mkn megi, megi tu dia salut dengan lilin,sebab tu dia keras,lepas rendam air baru mengembang. Makan lah lilin byk2,lama2 kena kanser otak.  (sedikit keliru tp ah, akur)

5. Update blog tanpa jimat tenaga jari untuk menaip yg sepatutnya digunakan untuk taip assignment. Huhu.

6. Buat bilik macam bilik princess, just letak benda2 yg kite suka - thats means sorok buku ilmiah elok2 dalam almari n jangan bukak2 lg. Pamerkan kembali novel n majalah je dalam bilik bersama brg2 yg tak membantu perkembangan minda kelas pertama mcm alat pelurus dan penggulung rambut, koleksi teddy bears kecik2 khas untuk sepahkan kat katil nnt tanpa rasa serabut mata, hias bilik seolah2 bukan bilik student,dan ah,mcm2 ! heavennyaaaa..

7. Picit clogged pores dgn kuku atau guna alat, baring sambil letak hirisan timun atau kantung teh di atas mata. Ahhh... terapi..

8. Nnt kite fikir lagi, byep ! ^_^

Kurang suka sem nie sbb ada kelas malam. Morfologi :p


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts