Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Saturday, January 12, 2013

The Silence Studio 55

Assalamualaikum

Hola miamor, i just want to share some pics from Nick, 
He's from 
Jgn lupa LIKE tanda dia comel. Hahaha.

First i kenal dia nie kan,kat sini Fashion-show-sportswears-2012 . Dia shoot sape ntah kat sana,termasuk lah muka haku alang2 duk depan dia annn,,pastu dua tiga hari lepas tu ada inbox kat fb.
''Eh mcm kenal'' 
''Eh mana dia dpt fb aku''
Ada gambar dalam inbox tu. 
''aik???oh dia edit gmbr aku.'' 
Lepas tu friends lah kat fb sampai lah now,rupanya dia adalah photogh dalam Upsian photoghraphy..  
*motip citer??*
Haha. Tp gmbr tu ak letak mana ntah dah x ingt hewhewhew. 

Thats all.

Nie secebis gmbr yg kami shoot kat rumah hantu tempoh hari yg dah agak lama. hee. Baru post..

Merenung ke luar jendela..melihat kebesaranNya..
 Sometimes the only way to realize how unhappy you are is to leave the things you think you want behind (even if it kills you) because if u can't be happy alone,you're not happy. And there is no greater thrill than being happy and alone  :)


And a real boyfriend knows his girl like the back of his hand. He knows when she's mad,sad, aggravated,happy,and hurt because that's his girl.. 
=p

P/S how i wish my boyfriend ajak i tgk wayang citer fantasi macam nie,klik SINI 
Tp.. ummm mmg tak aaa ! ^_^


Ehek,nampak jelas nye parut jerawat kite....awwwww.

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts