Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Monday, January 21, 2013

Gagal

Assalamualaikum

Satu dari sekian tanda tanya
Aku gagal buat dia faham apa yg patutnya dia faham ttg diri aku
Aku tak suka
Aku suka
Aku boleh terima
Aku pantang

Gagal aku melihat anak matanya tetap pada aku yang dulu
Yang dia hampiri membawa cinta
Pada saat di mana dia mahu letak cinta aku
Aku ambil simpan dalam kaca hati
Aku tilik. Aku nilai.
Pada suatu saat
Aku tanggalkan baju2 cinta
Aku pakaikan pada tubuh aku
Lama2 aku selesa dengan cinta itu.
Walau ia mengecil mengikut ukur badan aku sendiri
Aku masih sama,seperti aku yg dulu
Dan kau semakin jauh,
Tak kenal..

Saat aku berharap kemanisannya.
Ketika mimpiku sedang indah
Kian sampai pada syurga
Kau ingin akhiri...
Apa pun yang terjadi....
Kau tetap begitu..

Aku masih dgn baju itu.
Genggam hatimu. Genggamlah imanmu.
Terbanglah bersamaku melayang jauh..

Atas katil Athirah Zafirah,lepas bangun dari tidur,
7 bulan  6 hari..
2013


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

3.AM Citer hantu. Tercabut jantung aku !!

Assalamualaikum

Hari jumaat lepas,yakni 3 hari lepas, ak g Rawang ngn kengkawan semata2 nak tgk wayang. Dlm perjalanan dr TM ke Rawang tu ak tido kroh kroh sbb penat, baru balik dr keje aku sbg fasi kpd GSTT. Penat tu lebih sbb ak dah pun merelakan diri ak utk bertugas sbg fasi outdoor.Bukan lagi fasi indoor yg senang lenang goyang kaki itu.

Outdoor :(

K. Dalam tido2 dalam kereta ak tu ak terjaga sbb kengkwan duk menjerit seronok sbb dlm radio duk hebahkan pasal citer baru thailand. Citer hantu. Kemain depa seronok ! haha. Ak on je...takut tak takut belakang kira.

So,sampai2 yup mmg g tgk citer tu.

3 A.M

Movie nie 3 in 1. Mcm nescafe gak la. Ada 3 citer hantu yg aku mmg takut sbb aku penakut kot.

1. Hantu rambut palsu
Takutttt ohhh bila mengenangkan rambut2 palsu yg ada kat kedai tu adalah rambut mayat.Dalam citer nie, rambut ppuan mati kena bunuh dgn kejam. Rilex je pakcik tu potong rambut dia dgn tiada sopan santun and pegi jual and awek nie buat rambut palsu n jual kat kedai dia.Pernah pakai rambut palsu x? Agak menyesal tgk citer nie sbb ada darah2. Huhuuuuu... kena pancung. wekkkk nak muntah ! 

2. Ehem2 dgn mayat wanita cantik
Aku harap adik2 aku tak TERtengok citer nie. Adoiiiii.

3. Main hantu2
Part nie mmg buat jantung ak luruh bagai buah cempedak di luar pagar. Ada je kejutan. Klu org lemah semangat mmg please jgn lah tgk yg nie. Meninggal serta merta.. menyusahkan org lak. Bulih la depa duk main2 gitu. Pas main, ingt betul2 dah. Tp main2 lg. Pastu ingt betul2 dah,rupa-rupanya main2 lagi . Berapa kali ntah mcm nie. Nak marah, geram, takut,kecut, letih takut, dan sbg ak ase... mmg eeeeeeeeeeeeeeeeee !!

Anda bagaimana? Penakut x ? Kepada tak tak takut klu just tgk citer2 mcm nie,,blh lah join zombie kat Bukit Utama nnt. Sini Zombie Run Malaysia 2013 Bukit Utama Klik LIKE kepada yg tak takut utk buktikan anda x takut . (saya klik tanda buat2 tak takut) Hehehee.

HANTU MALAYSIA?


Sekian saja pasal hantu. Takut aku. eeeee.

Takut,takut jugak. Jgn lupa hny Allah yg maha berkuasa. Takutlah dan bertakwalah kepada Allah. 



Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts