Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Sunday, February 17, 2013

Permulaan yang tidak baik?

Assalamualaikum

Well,today is my first day,Woohooo ! Hewhew xyh nak wohowoho sgt lah xde sape kot yg suka duduk berjauhan dgn family. Kan? Anyway.. ini bukanlah first day i tinggal dgn mak mentua or apa,tp biasalah, i am a still student and yeahh, have to lah masuk U balik. Kannnnnn.

Everything is fine until lah dekat2 nak sampai UPSI,i mula x sedap hati bila semua org turun KHAR baru, KUO baru, KZ, KAB, except me. Huhu.  Untuk maklumat lebih lanjut, i tempek kan printscreen dari fb i boleh? Hee.


Teruk sgt x kalau i kate ini adalah permulaan yang tidak baik?

Hmm. Tapi, dont worrry be happy lah sbb baggage i dah jumpa pun. Adam tlg cari kan. (i tag benda yg sesuai utk dia. hihi) Ada haaaa.. nun kat KZ. Apelah pakcik india tu,pepandai je dia turunkan bagasi i. Dalam tu bukan saja ada maskara,bulu mata palsu pun ada tau takkk. *nampak tak kite cuba nak ckp yg betapa pentingnya benda2 yg x berpaedah nie bg kita. Harr harr harr. 

Lepas dpt bag tu i senang hati sikit so i mula lah kemas2 bilik air.. bilik tido..ruang tamu sapu sikit2.. *sikit2 sbb x licin sapu. Penattt.. 
Kemudian sekali lg i buat sesuatu yg i rasa ia adalah bukan permulaan semester yang baik. I took a sachet of 3in1 nescafe ! Huhu. For what? What for? 

Ia bertindak sebagai minuman yg memberikan tenaga xtravaganza yg mana dapat menjadikan kita lupa akan keletihan fizikal atau kelesuan mata,yakni mengantuk. 
Ye la mau x ngantuk. 8 jam dalam bas dr KB ke TM. Tido2 ayam itik je.  So i need xtra energy. 
Why dont i just go to sleep? 
Ngak bisa dong. Gue nungguin teman2 datengg ambilin barang2 inn. Hehe. Depa sume kena pindah KHAR baru so brg2 depa tumpang letak umah agam indah i nie. So molek kiranya sy x berehat dgn cara tidur sbb kalau tido, ia hny akan memeningkan kepala sj sbb kejap2 sorang mai. Kejap2 sorang mai. Depa mai dgn penuh senyuman. Wahhh . Semua bersemangat nak mulakan sem baru heh. Sem 6 !! Miss u all. Jumpa esok tau?? *tgk lah kalau i rajin g kelas. Biasa minggu pertama nie x g kelas pun xpa lg..kedatangan x ambil ag kan? Heee. We will see baby girls. 

Till then,byep ! ^__^


Result sem lepas? 
Lebih kurang sama mcm sem lepas
lepas 
dan lepas.

Alhamdulillah... xde la membanggakan sgt tp xpnh la sampai menghampakan. Giteww
*yg nie dalam kategori baik.

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts