Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Sunday, February 24, 2013

Who's Next Talent 2012

Assalamualaikum semua.. :)

Sebelum berakhir 2012 tempoh hari,saya telah pun berkolaborasi dengan seorang photoghrapher yang sempoi untuk menjayakan 1 event khas untuk mencari talent beliau dan menjadi model kepada saya. *Model apa? Apa? SERPERAISSSSS ! Xleh bgtw lagi naaa... syyshhhh. Sape2 yg dah tahu tu diam2 tau. Biar pecah dimulut jangan pecah di perut buncit 

The photoghrapher : 

(maka dengan itu anda adalah orang2 yg sempoi kat Malaysia nie,,harr harr :) 

Ok? Jom Rara nak ajak kalian semua tgk gambar. Kira mcm gambar2 behind the scene la. Gitewwww...
Nah?
Ya sy bersama Aini. Talent aka bendahari :) *kecik gile haku neh.adoi.
Rosma kat belakang,the brown.. Dia sweet n cool! :) 
Eisya & Shera dgn pose ladiesnya :) 
Crew*ececehh | Tyra
Sediakan aksesori simple2 utk talent yg memerlukan hiasan. Ewahh kaw. 
The next talent
We start it now ! 
Yana & Ayu 
Cekedingggg ding2
Mereka kembar! Sorang minat photoghrapy sorang  tak :)  Peneman setia..
Ridzuan,Fatin, & Eisya :)

****************Pictures above  by Kelly mementokami.blogspot **********************

Okay itu saja..........
Terima kasih kerana menyertai event suka suki di kala muda remaja ini. Hehe
Next info,next entry! 
 <3 

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts