Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Monday, March 18, 2013

It almost perfect

Assalamualaikum

Pasal perfect tak perfect.

Yesterday. Yesterday everything went almost perfect sejak pagi. Yes, demi Allah happy sangat2. I did that.. i did it... almost perfect ! 

Why i'm saying almost perfect? Knp bukan perfect terus? 

Sbb masa tu belum 24 jam lagi. Aku ingat, semalam akan jadi hari yang perfect.Yelah, aku percaya permulaan yang baik pasti akan berakhir dengan baik. Dan sebaliknya. (Tp aku sedar juga bhawasanya  kepercayaan aku nie kebanyakannya hampeh jugak! Klu dah nak spoil,spoil jugak tak kira bermula dengan baik or not!) 

Jadi aku takut dan sangat berhati2 menjalani hari semalam. I did my best i swear !! Aku sanggup blablabblblblblbla demi pastikan hari semalam perfect. Tapi..... Hmmmm... kenapalaaaaa...whyy? .. Kenapa tak boleh bg aku 1 hari pun yang perfect ? 

Mula2 1 benda. Lalu 10% tahap perfect itu hilang. Kemudian tambah lg 20 % hilang ke-perfect-an itu. 
Lepas tu..... sikit demi sikit.. tinggal la tahap perfect tu dari 90% ke 40 % .. 

40% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Like useless, hopeless ! 

Hmmmmmmmmmmmm....

Selena Gomez kate dalam lagu die (Who says) "Who says you're not perfect". Orang kate 'Practice makes perfect', so kene practice la. Tapi Hannah Montana kate dalam lagu die (Nobody Perfect) "Nobody's Perfect". Kurt Cobain pun kate la, "Practice makes perfect, but nobody's perfect, so why practice?"


I know xde seorang pun manusia yg sempurna,aku juga tahu xde 1 pun perkara atau benda atau apa2 lah yg sempurna. Tp............................... 

Allah, please? 

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts