Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Thursday, April 4, 2013

Cuti kewwwwwwwww?

Assalamualaikum semua.. :)

Hari ini boleh dikatakan aku dapat tidur yang berkualiti. Ditambah pula Abc,, lagi lah sedap tidur. Hewhew. Anyway anyhow, simptom PMS aku bulan nie sangat baik. Alhamdulillah tak de cramp,xde hurt. Syukur... Cuma permainan hormon cukup hebat ah! Hebat gila. Semua benda bf aku buat,aku rasa tak kena.Semua salah. Sampai dia mintak putus dengan aku. How dare !!! 

Heheheeeee. Senang kan? Bercinta, putus. Semudah kata2. Tapi dalam hati,Allah saja yang mengetahui. 


Itu cuti yang pertama,,

Ini pula cuti yang kedua. Esok aku akan bertolak balik kampung. Kelate Wakah Baru. Hari nie xde kelas pun,tp tetap x leh balik lg sebab kena tunggu kawan dr KL datang amek..So. Yeay balik ngn kete jimat RM46 tambang bas :) Cuti apa? Cuti midsem.................

Walaupun bunyi nye macam seronok kan,tapi hakikatnya jangan harap la cuti akan jadi cuti yang berkualiti bagi kita2 sebagai student nie. Lepas cuti terus ada 2 midterm test. Lepas tu ada 5 assignment 

1. Individu sintaksis
2. Individu semantik
3. Proposal 
4. Latihan manual etika kaunseling
5. RPH KPD makroteaching.

Nie yang penting dan urgent la. 

Yang penting tapi tak urgent ada jugak lagi

5. Group sintaksis
6. Group semantik
7. Kajian tindakan KPD
8. Proposal - lagi
9. Group etika kaunseling

dan ada lagi lain2 yang malas nak mengenang kembali kisah duka. 


Now you tell me apa ertinya seminggu cuti? apakah? apakah? 

Anyhow anyway again, walau apa pun berlaku,aku akan tetap menjadi diri aku! Huh persetankan kerja-kerja ini semua. My life is not just to study but study is my life. +_+  For sure lah aku nak keluar gak ngan BFF-BFF aku kat kampung tu nanti... tak gitewww? 

Ida..asmah..ain..
Nunu..shi..fa..
yon..irwan..fikri..ajib..
Kinah..T'ahh...
Mek cah..Anis Zahirah..

Dan yang paling penting dan utama mesti lah nak spent time dengan family aku yg makin lama makin sedikit bilangannya.. Mula2 abg aku kawen,dia berhijrah. Kemudian ayah meninggal. Dia pergi selama-lamanya. Kemudian lagi, adik pempuan aku kerja. Berhijrah jugak. So now on tinggal lah mek,aku,adik laki and abg nombor dua. 4 orang ahli rumah kami termasuk aku.. Hewhew.. kalu aku dah bukak cuti,tinggal lah mereka bertiga...sedihnya..... :( 
Tapi..hijrah itu perjuangan...






Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts