Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Tuesday, April 16, 2013

Photoshoot Personal & Portrait RM30 jer seorang!

Assalamualaikum semua.. :)

Semalam Rara post promosi from photoghrapher Firdaus @ modern-classic-girls-photoshoot. kan..lepas tu update kat Fb,ramai rakan2 kita yang tanya2 dengan lebih lanjut mengenai pakej personal/portrait tu. So jawapan kami is mengikut pakej asal adalah RM 70 untuk 30 keping gambar dan masa unlimited sampai cukup gambar. Bila kata 30 keping gambar tu ramai kata

wahhhh banyakknya saya x reti nak pose banyak2 tu kak. 
Unlimited? Kalau xde idea nak pose mesti lama untuk saya sorang. Sian orang lain tunggu.
Mahal lah kak..saya nak shoot suka2 je simple2 pun okay dah..

Jadi saya selaku PA (hahaha) berbincanglah dengan bos tentang pendapat2 mereka yang berminat ini.. Sooooooo,, keputusan telah dibuat menggunakan budi bicara bos iaitu harga pakej diturunkan lagi kepada RM 30 seorang tapi untuk 15 keping gambar sahaja. Bila saya bgtw pakej terbaru tu, mereka yg bertanya terus hip-hip hooreyyy sebab mereka mampu bayar dengan tiada sebarang ragu2 and mampu fikirkan pose terbaik mereka untuk shoot nanti. Hehe. Cuma diingatkan, kalau ada gambar yang kurang menjadi, kami akan reshoot kembali sebelum anda pulang sampai la u all puas hati. Sama2 puas hati.. :) 
Tau? Jangan risau pasal tu... apa2 boleh ejas...

****************************************
Sekali lagi diuar-uarkan, pakej terbaru yang lebih mudah dan murah serta cepat :) 

20-22hb  photoshoot session dah fully booked .
After that, jom !  :)
  • Boleh request mana2 tempat *yang cantik2 la.
  • Tema bebas 
  • Boleh bawak teman kalau segan..kawan or pasangan ^_^

Contoh gambar yang boleh diambil (dari koleksi beliau Firdaus Norjaya Photo)
Preety Anis Zahirah.. Beautiful Love Pattzi
nak bawak bear sendiri pun boleh :) cuma outdoor tau. x masuk studio
pose je macam mana pun janji happy kan?

*Rara x dapat nak fokuskan kat pre-wedding and maternity sebab komuniti Rara mostly young and single. Heheheee. 
Tapi kepada awak2 yang sudah berpunya or on the way nak dapat baby, jom abadikan kenangan paling istimewa itu di atas sekeping gambar kenang-kenangan.. :)  Contact us ! 

Personal/portrait..RM30 je seorang....Ingat tu.. ^__^ Berbaloiiiiiiii. 


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Modern & Classic Girls Photoshoot

Assalamualaikum


Cuti midsem yg lepas Rara lepak2 dengan Mek Cah a.k.a Hazanis  sambil bergosip. Pasal..macam2 lah,fashion,bloggers,PRU13,universiti,photoghrapher dan sebagainya..Biasalah tu klu dah jumpa. Pastu balik2 tengok ada promosi baikkkkkkkkkkkkkkk punya dari sorang photoghrapher nie.. Firdaus. Skg  ni pun still berlangsung ada lagi promosi tu..

After 19 April, photoshoot boleh dilakukan area Kuala Lumpur 
Untuk sebarang maklumat lanjut dan pertanyaan yang kena mengena,
Hubungi Firdaus :  
013-222 0325
Hubungi Rara :  
01127799383

Kalau nak tahu,pasal Firdaus nie,kami pernah jadi talent untuk dia. Daripada duk amek gmbr ngn hp cabuk pastu post kat instagram kate muka x cantik la apa la,*padahal elok je pun kan* alangkah moleknye bila ada peluang bergambar dengan kamera besar dan berkualiti cam gini, kite guna peluang  itu sekali dua. Then bila tengok hasil,memuaskan,masa tu kita akan rasa yg dunia nie tidak sekejam mana. Kita adalah tidak secomot yg kita sangkakan.... :) 

Jadi..outing dengan abe jambu Firdaus nie adalah juga satu lg pengalaman yang cun dan terRileks.Sbb dia cool,humble,mesra pelanggan dan mesra pengguna. Heee. Org pro memang camnie..Sbb tu dia layak duk dalam kategori pro . ^_^  Gitewwww  *belanja i cool blog 1* 
*****************************
Ok k . Saya singkatkan kata2 yg x berapa nak singkat nie,Boleh tengok sini koleksi gambar yang rara simpan. #Firdaus 1# & #Firdaus 2#
Koleksi dari mek cah belum sempat di upload lagi..biasalah mek cah buzy sikit.Tp xpe u guys boleh cari gambar mek cah and sorang lg bff kitorang Anis Zahirah dalam FB Firdaus tau. Page pun. FirdausNorjayaPhoto. Ejah like boh :)

Klu pengalaman2 Rara nie, its excellent, ai puas hati dengan gambar2 beliau yang sharp and licin. Hehe. Alah,ekceli Rara x tau sgt pasal gambar2 nie. Yang mana nampak muka licin,putih dan berseri..itulah yg buat Rara suka hik hik sepanjang masa... Tak gitu? Haha..  

*************************
Kat bawah  nie outing kedua Rara dengan Firdaus Norjaya Photoghraphy. 

Gadis yang x berapa nak moden dengan gadis yang memang i tell u wanita melayu terakhir laaaa.. :) Fatin Zulkifli  

Sebelum beraksi depan kamera, beraksi depan makanan dulu.
Hiyarkkkkh! ^_^ Aummmmm..

Sesudah beraksi.
Jambu tak jambu tak. Hehe. Layan k-pop ini abe tw.
Then naaa.. Mempersembahkan,posisi tgn yg sama.. -_-   booooo Rara..
Time owang buat tangan ke lain tak edit pulak dier. Heheeee. Layan je la ek? Leblebleb




Mmg nampak poyo sikit banyak kalau buat muka sombong or x senyum cam gitu,tp best. Tak penat... :) 
*ingat tak penat senyum??? bukan senang nak buat senyum ikhlas dik oiii.. +_+





Nampak tak perbezaan 2 watak ini selain perbezaan ketinggian? Hehe. 

Ok thats all for tonight, nantikan Modern & Classic Girls Photoshoot part 2 okehh? Byk lg gambornye.. Cuma ditempek secara berperingkat ye olls.. 

Till then, tata.. apa2 contact nombor tadi tau... Daaaaaaaaaaaaaa


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Formspring Ara Mastura

Assalamualaikum

Sambil2 tunggu kawan datang ambil nak g pekan beli mini rice cooker yang baru and pink, godek2 akaun di laman sesawang.. Jadi terjumpalah akaun formspring saya yang sudah lama kesepian tanpa disentuh diriku ini. Hewhew. So, dengan bijaknya ai disable akaun tu. Sbb,well yelah bukan bukak pun. Xde fungsi.. (bg ai la) padahal takut lama2 lupa password.

pandai2 je kata orang tido sekejap, padahal org nak tido lama x mau bangun2 lg dah
*maksud sy bukan mati +_+
Itu saja utk sementara waktu nie, :)
nah utk u guys, silalah gerakkan jari untuk view kegemaran bersama dibawah with LOVEEEEEEEEEEEEEEEE
Kegemaranku,kegemaranmu jua..


Hehek dulu nama komersial  ai  Ara Mastura. 
Ara la sangat padahal  ? 

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts