Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Friday, April 19, 2013

Oh My Finger

Assalamualaikum semua.. :)



Semalam Rara overdose ubat. Pastu sebelum tidur tu rasa mcm terhuyung hayang je..sejuk tp panas. Panas tapi sejuk. Sampailah tertidur macam tu je selepas mengucap beberapa kali. Kot2 la mati -_- 
Bangun pagi nie, still rasa macam tu, tp gagahkan diri untuk mandi and bangun buat sarapan. Orang kata lepas sarapan mesti sihat. So bersarapanlah saya dengan makanan2 yang ntah berkhasiat ke x. Hahaha. Roti,sunquick ais,aiskrim jagung,kerepek ubi made in Kelantan,ayam goreng semalam yang goreng saja tapi x lalu nak makan,dan last dengan sebijik vitamin B yang dokter bagi tempoh hari. 

Lepas makan mmg segar sikit. So kesegaran itu digunakan untuk menge-check- facebook and says.com. Hee. Blog x check lagi masa tu. 
Layan layan layan, lapar pulak.... aishhhhh. Nie yg malas makan vitamin. +_+ Cari2 makanan,xde yg boleh terus dimakan. Ada yang mentah2 je.. huhu... Tapi memandangkan dah nak masuk tengahari, keputusan telah dibuat, kite masak je lah hari nie... ayam kan ade


So,at the end of story, lepas masak aku kemas2 la alat memasak kan..pinggan mangkuk periuk belanga semua..pisau..sudu.. pastu kan, zappppppppppppppppp ! 
auoohhh ! Jari aku... huk huk.. kena pisau!.... :( 
Sbb aku basuh pisau pun semangat sangat kot. Semangat nak makan,lapar kan? Hewhew... aduh du du du du....  Last, teringat plak kat mak di kampung halaman sana.. dulu masa kecik2 pernah la jugak menyibuk kat dapur sebelum dia suruh kak gi belajar nuh . mak masak sorang boleh

Miss u mom, 
mekkkkkkkkkkkkkkk jari berdarahhhhhhhhhh nieeeeeeeeee 

miss u too ayah :)

P/S : klik untuk lihat tiket flight murah ! cepat sebelum x dapat ! 

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts