Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Saturday, April 27, 2013

Kecil hati

Assalamualaikum

Cik abg aku masuk fear factor. Masa dia bgtw tu aku ckp la nak g jugak,nak tgk. (bg support giteww) Tapi dia x bg. Byk pulak bunyiknya. Plus dia kata

''Awak nak kewwwwwww duk tempat panas..?..''

Tacing tau kite. Sobsss. Huhuk. So what kalau panas?? Ingt i x biasa ke? mmg tak biasa pun.. Tp dia x tau sy sanggup berpanas hujan berembun... x pernah ku hiraukan..asal dapat memenuhi..segala keinginan..hati. ku bina istana cinta..blablabla lagu Tomok Newboyz Sejarah Mungkin Berulang. 

Aku malas nak berdebat dengan dia macam kes Michelle Yeoh masuk BN ke tak sbb nnt berakhir dengan aku menangis. -_- So cukuplah sekadar muncung seminit dua masa tu. Hmmpp.

Hari nie aku still x puas hati n terfikir2 kenapa laaaa dia x bg sgt aku pergi tgk dia. So aku tny la soalan2 yg detail tepat dan padat. 
Rupa- rupanya. Emmmmmmmmmmmm. Dah agak dah. Mesti punya ! Benci aku. Huh...

Saya merajuk ngan awak 10 minit. Wekkk -_-

Hahaha!,
Nie dia IRON MAN


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts