Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Sunday, April 28, 2013

Anwar Hadi di UPSI

Assalamualaikum

Cerita ini dah lama,tp belum basi. Kenapa x basi? Sebab like hello ini Anwar Hadi la. Haha. Siapa x kenal Anwar Hadi mmg nampak sgt dia jarang bukak Youtube and layari channel vlogger2 melayu... Huhu.. Anwar nie dtg bersama Matlufti. Saya ada post dah entry pasal mat-luthfi-di-upsi. Now nak abadikan gambar2 Anwar Hadi plak..mereka bersama sapa? bersama org lain....tsskk..tssk. sadis. Semua gambar2 oleh Safwan Pictures

How i wish i am the one who wearing the  red baju kurung ! 
Kegilaan aweks2 *tp x gila betul2 la




They came. For thisss

Antara Nuar nie dengan Mat Lufhfi, aku lebih suka Mat Luthfi..pasai.. emm mat kelakar, nuar kelakar jugak tp mat lagi kelakar. Haha. Kalau teringat dia je,mesti rasa nak gelak sbb vlog2 dia bwk kesan sampai ketawa tahap lupa nak telan air liur. :) Lagipun nuar ada habit suka dekatkan mulut dia dengan kamre, aku mcm. emmm. mcm. geli la????! Hahaha. Tp untungla nuarr..bibir seksi tuhh..tebai. tejuih. Tu ciri2 bibir seksi tau. Anyway anyhow... teruskan bervlogging. We are all love u boys. Dgn adanya video2 u guys at least org mcm sy celik akal dgn ideologi2 remaja educated mcm kamu. At least u guys boleh ckp omputih. Sambil2 dgr korang membebel,sempat la jugak tangkap beberapa words baru utk kegunaan harian kami.... gitewww.. dann slang2 u all tu boleh la buat kami tiru and feeling2 mcm fluent sgt speaking sekali skala..dan juga..slang kedahhh hampa tu.. boleh la kami buat ckp ngn kawan2 kami hat kedah gak.. gitulah ceritanya. 

Till then,bye. Datang lg ye ! :)

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Pictures by Safwan Pictures

Assalamualaikum

Holo ! Dulu sebelum KHAR berpindah ke Proton City, KHAR nie sebelah rumah Rara je.. KHAR means Kolej Harun Aminurrashid. So komuniti yang tinggal di Ulu Selangor nie ramai. Ramai dan bising. Yela. Ramai budak2 UPSI tinggal sini. KHAR,KUO,ARKED,BAHTERA. ramai u...


Tapi skg semua tu hny tinggal kenangan. KHAR & KUO dah pindah ke Proton City arahan oleh pihak Universiti. Jauh u..jauh. Hee.
Perkaitan cerita nie dengan gambar yang ditempek kat bawah nie is gambar diambil sebelum photoghrapher pindah ke sana. Hee. Skg lama x jumpa dia. Dulu petang-petang agak2 bosan xde buat apa selain tido or mengadap esaimen,kami keluar tepi sungai ngan kawan2. Sambil2 menghirup udara segar sambil2 snap pictures. Snap . Snap .
Baju I <3 Bandung nie sponsored by  Bihan Nurulnabihan pinksjetfuel . Jemput tengok hasil mekap dia kat fb tu yer.

Tepi sungai KHAR
mastura rara

mastura rara

mastura rara
Depan rumah pun jadikk ;p
Special thank to Safwan Pictures 
by Safwan Hasbullah 
LIKE tanda suka
  :)

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts