Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Wednesday, May 15, 2013

Selamat Hari Guru Cikgu Mastura

Assalamualaikum

Tadi ada org sms ''Selamat Hari Guru cikgu Mas!" kat saya..pastu baru teringat yang 16 Mei is teacher's day...woohoooo ! Occupied sangat duk tgk preview benda tak pekdah :  ''Be part of Showdown 2013 LIVE'' Hahaha. Terharu pulak ada org sms gitu..rasa mcm... cikgu sgt i olls u know..

Xde la sangat..Rara insya Allah bakal guru.. guru kaunseling tak pun guru BM.. xde lah kelassss sgt pown tp haa kelas x kelas..sape jadik anak2 murid aku..kalau yg jenis kepala batu..siap ko..siappppppp! Hehe. Acah je.. paling komang pun just say dalam hati ''sabar Rara..Sabar.. jangan lempang anak org nnt kena saman..habis duit habis reputasi habis karier habis la koooo" :') Yup jangan think positif sgt dengan pelajar sekolah skg nie tau..zaman dah berubah,dunia dah maju. Secanggih gajet Samsung GALAXY S4 , canggih lg idea2 mereka utk kenakan cikgu yg mereka kurang suka. Tak caya? You tube.


Le picture is masa makmal.. berlatih gitewww... ade gaya x ? ade tak? FYI, Rara kat luar ekceli jenis happy go lucky tp bila masuk bab cikgu..mengajar..ekceli...indah muka dari gaya.. Rara muka serius. Jarang senyum kat pelajar tambah2 jenis yang loyar buruk.. Tp dalam hati xde niat pun nak serius. Cuma kan time belajar kena belajar, time main kena main! hewhew.

Tp jangan isau,,masuk sem 6 Rara dah improved banyak..masa mengajar x serius sgt daa...boleh dibuat gurau dah..kalau ada murid yg buat lawak x cerdik,pun boleh layan..hee. *berdasarkan KPD*

Setakat nie Rara rasa belum masuk kategori cikgu yg suka membebel lagi..walaupun hakikatnya kalau kat rumah,or bersama cik abam,or bersama sape2 yg tersayang Rara suka membebel kalau ada yg tak kena,tp dengan pelajar so far so good.Tak de lagi membebel kalau x silap..

U guys nak kenal x sorang pempuan nie dia suka sgttt membebel. Tp apa yg dibebelkannya tu ada point,, Rara selalu dengar. Boleh belajar ckp omputih sekali. Ada part2 x leh pakai to muslims but almost all the point is not pointless,, it meaningfull. Never useless.Sila dengar baik2 *Jane banyak mulut * jemput pasang telingaaaaaaaaaaaaaaaa.haha

Cikgu Rara bila nak kahwin???? 


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts