Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Friday, May 17, 2013

Me-Style & KFC Spicy Korean Crunch

Assalamualaikum

Hari tu kami g kepsi nak makan kepsi korea yang hangat tuh.
Boleee la..xde la sedap sangat pun, hehe. Tp ada orang kata sedap, well,lain orang lain pendapat. Rambut sama rebonding,lidah lain2.


Kita kena paham,sesungguhnya dalam pengiklanan,exaggerate sangat diperlukan disitu. Kalau tidak,masakan berpusu2 orang pada hari tersebut beratur nak try menu kfc baru nie. Sah2 mesti lepas menonton iklan dalam talibesen yang wowwwwwwwwwww bestnyeeeeeeeeeee!!!  tuh. :)

Hehe. Exaggerate x exaggerate, kenyang perut  dahku masa tu. ^-^

Gendang gendut tali kecapi. Kenyang perut mood posing mari :)
Tima kacih cik abam sbb teman kite. Hee. http:// kisah-cintaku-2013;html Tanpa awak,siapalah saya..hanya pungguk merindukan bulan "_'' Nanti saya teman awak tengok wayang plak ok.. skg ade wayang yang saya x suka tapi mesti awak suka! "Fast & Furious 6"



Walaupun kite x secomel Lisa Surihani Comel Mr. F suka ambik gambar kite sbb nak elak dari kite amek gambar dia dan/atau  kite nak ambik gambar bersama dia. 
hewhew.



Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Gambar2 / Video Comel Lisa Surihani Selca! ( Self Capture)

Assalamualaikum

Selain berkepit dengan Shaheizy Sam dalam mempromosikan Wechat,Lisa Surihani juga kini giat posing maut depan kamera...selca u olls. Hehe. Mcm la xde photogh nak shoot dia kan,sampai nak kena selca sendiri kan,,hihi. Tapi itulah, kalau dah minat amek gambar,selca pun jadikkkkkkkkkkkkkkk !

Lisa Surihani
Selca anggun Lisa =) dengan bunga di kepalanya!

Rara pun selalu jugak selca,time bosan2,kompem selca. Dalam kelas,toilet,tunggu bas,dalam bas, sume2 lah. Hew2. Cuma,tak comel la masalahnya . Tsskk T_T
Jadi dengan hobi or minat yang mcm comel2 gini boleh lah kita join peraduan nie. Alahai senang sgt nak join,yang penting kena ada twitter. Twitter Rara ? twitter.com/#!/Ara_Mastura Folo le ite kalo cudi ^_^

CARA NAK JOIN VIEW VIDEO SINI  http://video-lisa-selca-html.
Kalau nak tengok kecomelan Lisa yang mmg comel gilak gilak nie, jemputlah view SINI.  Dalam video nie,,,jelas sangat pelat R Lisa. Lucu dan comel lah. Leb.leb kat lisa.! http://bit.lisa-selca-comel-g (listen sekurghang-kurghannye) 

JOM! :)

Jom selca ! 
Hiasan kat kepala tu...boleh x ? hahak.
no idea




Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts